2009. szeptember 5., szombat

Újságok

Ma szétnéztünk az Árkádos Inmedio üzletben és hihetetlen módon ráakadtunk a francia Premiere magazinra, amin Rob van a címlapon. Az ára is elég baráti volt, 1510 Ft. Vérszemet kaptunk és az egyik eladócsajtól megkérdeztünk még pár újságot amikben Twilight érdekeltségű cikk fog megjelenni. Tehát az alábbi újságok biztosan kaphatók az Árkádos üzletben: Vanity FairTeen Vogue, EmpireGQNylon, Allure, Instyle (ebből már van magyar nyelvű is).
Így hirtelen ennyi jutott eszünkbe, az árukat is "lecsekkoltuk" gyorsba, olyan 1500 és 2500 Ft között ingadoztak, de 3000 Ft alatt volt mind, az biztos. Egyébként ha kerestek valami másik újságot, nyugodtan kérdezzétek meg az eladókat, nagyon kézségesek. Megkérdeztük, hogy korábbi példányok beszerzése lehetséges e. Azt mondták, hogy a kiadónál lehet próbálkozni, de egyáltalán nem biztos a siker, mert az el nem adott példányokat vagy visszaküldik vagy bezúzzák :(
Ha valaki égető szükségét érzi egy példány beszerzésének az ne habozzon, ezekből az újságokból szerintem max. 5 példányt lehet találni egy üzletben, szóval hajrá, hajrá, de hagyjatok ám nekünk is :) Ja, mi valószínű meg fogjuk venni az érdekesebb darabokat, és ha titeket is érdekel beszkenneljük, bár a neten is biztosan kint lesznek. Majd írjátok meg hozzászólásban, hogy érdekel e titeket a dolog. Ja és ha szeretnétek, akkor majd kiírjuk, ha lesz valami olyan újság megjelenés ami nálunk is kapható!

5 megjegyzés:

:) Látnotok kellett volna a Csajokat, amikor odajöttek, hogy megmutassák az új szerzeményüket! Olyan édesek voltak...:)
Tényleg jó kis képek voltak! ;)

jaaajjj muszáj volt megmutatnunk :) tökre fellelkesültünk ettől az újságtól :D

Ne viccelj...nagyon örültem Nektek!

aaaaaaaaaa...Nylon!!!! nekem kell ez a szám!!!!