2011. október 7., péntek

Halhatatlanok magyar nyelvű plakát, előzetes és szinopszis

A ProVideo  Distribution a világpremierrel egyidőben, azaz 2011. november 10-én itthon is bemutatja a Halhatatlanok című filmet, melyben többek között Kellan Lutzt is viszontláthatjuk majd. A filmhez készült (teljes) magyar nyelvű plakátot, a szinkronos trailert illetve a szinopszist a tovább mögött tekinthetitek meg.
A látvány nagymestere, Tarsem Singh rendező (A sejt, Zuhanás), valamint Gianni Nunnari (300), Mark Canton (300) és Ryan Kavanaugh (A harcos) producerek grandiózus filmeposzt álmodtak a vászonra, amelyben egy hatalomőrült király földig rombolja az antik Görögországot egy legendás fegyver után kutatva, míg egy egyszerű, fiatal férfi fel nem lázad ellene. Árulás, bosszú és végzet – a Halhatatlanok izgalmas és örök érvényű története hihetetlen látványvilágú 3D-ben elevenedik meg.
Heraklion kegyetlen és vérszomjas királya, Hüperión (Mickey Rourke) és ádáz hadserege az egész ókori Hellászt lángba borítja, hogy rátaláljon a rég elveszett epiruszi íjra. A félelmetes hatalommal bíró fegyverrel a király letaszíthatja az isteneket az Olümposzról, és a világ urává lehet. Hüperión és légiói könyörtelen hatékonysággal perzselnek fel mindent maguk körül, és úgy tűnik, senki sem állíthatja meg őket.
Egy Thészeusz nevezetű fiatal kőfaragó (Henry Cavill) bosszút esküszik, miután Hüperión feldúlja a faluját, és megöli az édesanyját. Phaidra, a papnő (Freida Pinto), látja a jövőt, és miután találkozik Thészeusszal, meggyőződésévé válik, hogy a férfi az egyetlen, aki véget vethet a pusztításnak. A nő segítségével Thészeusznak sikerül maroknyi csapatot összegyűjtenie, és elindul, hogy megvívja a végső, elkeseredett csatát az emberiség megmentésére.

0 megjegyzés: