2010. április 30., péntek

Alice és Jasper fanvideó

Nagyon szeretem ezt a videót, főleg mert Alice és Jasper nem az agyoncsépelt elhasznált téma és ez egy nagyon jó darab. A zenéjét már régóta imádom, annyira hangulatos, tökéletesen passzol az egészhez. Ha ma nagyon pangás lesz, akkor délután/este mikor már mindenki hazaért a suliból-melóból megkapjátok videógyűjteményem egy... hogyis mondjam... "különleges" darabját, ami egy igazi gyöngyszem a maga nemében, én ilyet nem láttam többet. Megéri már most felvezetnem ezt a videót, szóval ha nem akartok lemaradni erről a páratlan élményről, melyet a videó megtekintése okozna, akkor drukkoljatok a hírpangásért :) Na de most itt van az Alice-Jasper videó:

Zene: Snow Patrol - What if the storm ends

5 megjegyzés:

Huh! Ez egyszerűen fantasztikus! Nagyon tetszik! :) Megkérdezhetem, hogy mi a szám címe, ami a videó alatt megy? Le szeretném tölteni, mert nagyon tetszik! :)

Snow Patrol - What If The Storm Ends?

ez tényleg klassz kis vidi:) cseppet sem szeretnék belekötni de az egyik jelenet a Vampire diaries-ból van 1:30 körül és abban tudtommal se Ashley se Jackson nem szerepel de attól nagyon szuper kis vidi mint ahogy már mondtam és a zene is irtó jó:)

Akkor elmondom h Ashley Greene és Jackson Rathbone a Twilight-on kívül semmiben sem szerepelt együtt, a jeleneteket amikben úgy tűnik h együtt vannak a videószerkesztő vágta össze. Természetes h más filmekből, sorozatokból tesz bele anyagot :)

Ez nagyon jóóóóóóóóó