2010. április 3., szombat

Eclipse hivatalos filmkalauz és új kép

Tegnap adták ki a hivatalos információt, hogy az Eclipse hivatalos filmkalauza angolul június 29-én fog megjelenni és már előrendelhető a nagyobb külföldi oldalakon. A film borítója egyben az Eclipse első poszterének egy szélesebb változata, itt már Jake acélos izmait is jobban szemügyre vehetik az érdeklődők :) Magyarországi megjelenésbe egyelőre még ne bocsátkozzunk. Biztosan lesz, de egyelőre nem hirdetik sehol az időpontját.
És még mindig Eclipse téma: emlékeztek a valentin napi hatalmas új képcsokorra az a filmből ami nem is hivatalosan került ki? Na ebből jött ki valahogy ismét egy új kép, ahol Bella és Edward szinte már akció közben vannak, kanos Bella már erőteljesen csomagolja ki vámpírját abból a fránya ingből :D
source és source

11 megjegyzés:

Vajon mikor jön el azaz idő, amikor végre nem Edward-Bella képek jönnek ki?:D Ezek már baromi unalmasak, bocsi:) Kb 3 vagy 4 kép jött ki (bocsi, ha több) amin nem épp ők vannak. Komolyan csak erről fog szólni a film?????:(((((

Húúú..én remélem csak ő róluk fog szólni a film!!!!

Látod, én pont ezért nem fogok elmenni megnézni, mert pontosan ezt várom (SAJNOS) ettől a filmtől, azok után amiket láttam ezzel kapcsolatban. Pedig nem erről szól. A legrosszabb lesz a 3 film közül, ebben úgy 99%-ig biztos vagyok.

Hát én mivel Team Edward vagyok,így már várom!

Én is az vagyok. És így sem várom:)

Tényleg?Azt hittem Jacobos vagy!
És miért nem várod?
Nem a kedvenc részed?

A filmet -amennyire én tudom,- nem kötelező megnézni :)
Amennyire pedig olvastam a forgatókönyvet, jó lesz. Nem akarom leírni, hogy talán a három közül a legjobb, mert amíg nem láttam, ilyet nem állíthatok, és járhatok úgy, mint azok, akik a New Moont várták jónak, és nagyot csalódtak.
Mindazonáltal az első részhez hasonlóan olyan jelenetek is lettek írva, amelyek Bella elbeszélésében nem voltak olvashatóak a könyvben, ezek pedig szerintem kicsit színesebbé teszik a történetet.

Azt azonban tudomásul kell venni, hogy ez a történet alapvetően Edward és Bella szerelméről szól. Az a sok-sok kép, amit Valentin-napkor kaptunk egy-egy jelenet része, ezért lettek azok olyan egyformák. Abból a 4-ből meg, ami hivatalosan is kijött, csak egy Edward-Bellás.

Anna: Jaja, az vagyok:) Jacob-ot nem is bírtam az elején:) Épp ezaz, hogy ez a kedvenc részem...

Ancsi: Nem állítottam sehol, hogy pisztolyt nyomva a fejemhez kényszerítik, hogy megnézzem:) Ez egy egyszerű tény volt, hogy azok után amik kijöttek én nem fogom megnézni. Senkit sem buzdítottam arra, hogy "nekem nem tetszik, ezért ti sem nézzétek meg" Én csak leírtam a véleményem, mert még mindig szabad országban élünk:)
Olvastam a könyvet és hidd el, hogy tudom, hogy Bella-ról és Edward-ról szól elsősorban (írtam felül, hogy ez a kedvenc könyvem), de másodsorban arról, hogy megvédik, jön a többi Cullen, Victoria, a többi vámpír, harcolnak meg minden. És én azt hittem, hogy legalább az előzetesben egy picit látunk ebből, de semmi. Sajnálom, de ahogy már írtam, szerintem bűnunalmas a trailer és a képek is (1-2 kivételével) és csakis a Twilight-szeretetem miatt néztem meg őket.
Bella plusz jeleneteivel pedig nincs semmi baj, csinálják, mert jó ötlet. Nem is ezzel van a bajom...

Ágnes: de attól, hogy sz*r a trailer (konkrétan az nekem is lassú), még lehet jó a film. Láttunk már ilyet fordítva is. :)
A jobb anyagokat meg (remélem) csak ki kell várni.

Nem mondtam, hogy sz*r:) Unalmas és a sz*r nálam nem ugyanaz:)

A perdöntő mindig az első trailer nálam. A New Moon-nak is tök jó volt az első, ezért mentem el megnézni. Az Eclipse-nek nem és nem is nagyon reménykedek, hogy ennél jobb lesz.

Egyébként szerintem ez hülyeség (bocsánat a kifejezésért), hogy jobb anyagokat ki kell várni (A New Moon-nál nem kellett).
A legtöbb embernél a trailer visz mindent. Ha az unalmas, akkor azt várják a filmtől is. Én is ezt várom. Persze, lehet, hogy nem lesz igazam és akkor elismerem, de akkor egy überállatnagyonfasza filmmel kell kijönniük.

akármien lesz én akkor is megnézem legalább kétszer, mert én így is úgyis megőrülök mindenért ami csak ezzel kapcsolatos.:)