2010. április 3., szombat

Bel Ami forgatási beszámolók tőlünk (04.01 és 04.03)

Megírtuk az élményeinket arról a két napról, mikor mi is kinéztünk a forgatásra, ezeket olvashatjátok el a könyvtárban, mégpedig azért ott, mert az én részem kicsit hosszabbra sikeredett :)
Várjuk a véleményeket és a ti élményeiteket is!

Bel Ami forgatási beszámoló

2 megjegyzés:

Köszönöm Csajszi-manók amiért olvashattam a beszámolókat.Ilyenkor én is kicsit odaképzelem magam,fáztam kicsit :P XD
Szóval én kb.120 kmre vagyok Pesttől vidéken és most nem adottak a lehetőségek,hogy felutazzak megnézni Robot.Esz is miatta a fene rendesen,de ez van.Majd talán egy másik életben :))
Egyébként mentek még leskelődni?Vagy Ti ennyivel le is zártátok a témát?
A kólás doboz dologról pedig csak annyit,hogy ilyenkor örülök amiért nincsennek a környezetemben,ilyen eszement ismerősök,mert bizti megkövezném az illetőt :P Lehet gonosz vagyok,de most komolyan,noormmáliss???Egy teli,fel nem bontott doboz azért mert Rob hozzáért.Brrr Mégha a használt alsógatyáját sikerülne megszerezni,akkor talán aztmondom,de az meg fújj,ha Robert Pattinsoné ha nem :))
Tehát osztom a véleményeteket ez ügyben.:)
Azthiszem ennyi,egyenlőre.
Mégegyszer köszönöm,hogy olvashattam a bezámolót.Élmény volt :)

Annie, a véleményed a kólásdobozzal enyelgő csajról... csak egyetérteni tudok, a stíluson meg - mármint a leírásod stílusán - szétröhögtem magam. Szal .. klassz volt :D
ui: a könyvtárhoz akartam írni ezt a bejegyzést, de nem sikerült mert az ellenőrző szó karaktereit nem tudtam hová beírni, nem adott ki neki helyet:(