2010. április 19., hétfő

Peter új szerepe és Eclipse OST megjelenés

Peter sem ül a babérjain, új szerepében egy boxolót, Vinny Paz-t fogja alakítani. A film az ő életéről fog szólni, a történet a sportoló karrierjét és egy autóbaleset utáni felépülésélt meséli el. A doktorok szerint Vinny többet nem állhatott volna ringbe, de ő nem adta fel és bebizonyította, hogy igenis van még keresnivalója a box világában: 1991-ben balesete után világbajnoki címet nyer el. A dokis szerepek után kicsit meglepő lesz számomra Peter-t egy ilyen szerepben látnom, de kíváncsi leszek, hogy oldja meg. Az biztos, hogy a szerepre sokat kell készülnie, hiszen nem fogják ráfesteni azokat az izmokat. A várható forgatás kezdete még jóóóó messze van: a tervek szerint majd 2011-ben vágnak bele. via

Az Eclipse filmzenei albumának szereplőiről mély csönd van és bár az amazon oldalán már előlehet rendelni egy ideje, ma végre az is kiderült, hogy június 8-án fog a boltok polcaira kerülni a kész cucc. Lássuk be ez hamarosan itt van, szóval tényleg ideje lenne már valami információ a bandákról, remélem lesz olyan jó (ha nem jobb) mint a New Moon OST.

1 megjegyzés:

Helyes. Peter forever. :))

Mintha nemrég azt is írta volna David Slade a Twitterén, hogy átrepült Londonba, és átnézték Howard Shore-ral a score-t. Úgyhogy talán az is alakul. Nna, én arra leszek nagyon-nagyon kíváncsi!!
A szuperjó Twilight-os és lagymatag NewMoon-os után vajon milyen lesz ez? Sok múlik rajta...