2010. április 14., szerda

Midenféle

Kristen 2008-as Comic Con sorozatából jöttek meg új képek (több itt) valamint akinek még nem elég a Runaways-ből: ismét új képek a filmből, ahol Dakota egy plüssmackót ölelget, JettStew pedig beint :D

.Nikki Reed a minap egy Shakespeare jótékonysági felolvasásos (de hülyén hangzik) rendezvényen vett részt olyan színészek társaságában, mint Julia Roberts, Keanu Reeves, Ewan McGregor stb. Képek itt.
A szőnyegen elkapták Nikki-t egy kis csevelyre, ahol elmondta, hogy az Eclipse forgatásán nagyon sok vicces dolog történt, jókat szórakoztak a forgatáson és hogy viszonylag hamarosan elkezdődik a film promózása. A K-11 című filmről is tett említést (amit ugye Kristen anyukája rendezne), ami immáron nélküle fog majd elkészülni, ha lesz egyáltalán, Nikki ugyanis többé már nincs benne a transzvesztitás börtönsztoriban.

Edward fanok, kezeket fel, új kép a New Moon-ból ahol Ed Bella ágyán üldögél melankólikusan, de én felfedezni vélek ott egy kis farmerbe bujtatott térdet is...

A végére pedig kis Eclipse: David Slade a napokban ismét képviseltette magát twitteren, azonban ez egy elég zavaros kis történet... David ugyanis azt írta, hogy nemrég látta a 2. trailer nyers vágását, ami nagyon bejött neki, de erről nem beszélhet, sőt ha azt mondják, hogy ő erről írt, letagadja. Nemsokkal később ez a tweet törlésre került és ami az érdekes: David azt írta, hogy valaki feltörte a twitter-jét, de mostmár sikerült visszakapnia... Én mint jóhiszemű ember azt mondanám, hogy nem törték fel, csak David mindenképp meg szerette volna osztani velünk az infót, ezért írta, hogy feltörték az oldalát, mert így végülis ő nem keveredhet bajba, ha a Summit számon kérné a szivárogtatást... Mindegy lényeg a lényeg, hamarosan gőzerőre kapcsol az Eclipse marketing gépezet, júniusban MTV Movie Awards, ahol szerintem biztos, hogy lesz valami új anyag leadva a filmből.
via Lion_Lamb Lj, brandheroin Lj, kstewartfans Lj

0 megjegyzés: