2010. április 26., hétfő

Általános hírözön

* Kellan Lutz kórházba küldte Jackson Rathbone-t!

Kellan Lutz nem tudja irányítani erejét! A Twilight szépfiú véletlenül megsebesítette filmbeli testvérét, Jackson Rathbone-t még a tavaly szeptemberi Eclipse forgatáskor.
"Jackson-t Kellan a fejénél ütötte meg! meséli Nikki Reed a live chat közben, aki a fiúk filmbeli testvérét, Rosalie Hale-t alakítja. "Épp benne voltak egy harcjelenetben és Kellan véletlen Jackson felé lendült;akinek viszont épp kihagyott az időzítése és nem tudta kikerülni az ütést, így kórházba kellett szállítani." Nikki még hozzá tette, hogy ő EGYÁLTALÁN nem vágyik arra, hogy Kellan valaha is megsuhintsa.
A Summit egyik szóvivője így nyilatkozott: Jackson Rahtbone véletlenül megsebesült egy harcjelenet próbája közben. Elővigyázatosságból kórházba küldtük majd orvosi kivizsgálásra. Azóta jobban van és visszatérhetett az Eclipse forgatására [ez egy tavalyi nyilatkozat].
* Kérdezz-felelek Kellan Lutz-zal
Kellan-t a Rémálom az Elm utcában remake-jének alkalmából kapták el egy-két kérdésre, most csak párat emelek ki:
K: Milyen fajta akciófilmek érdekelnének?
A: Nagyon szeretnék valami Captain America vonatkozású dolgot csinálni. Voltam meghallgatáson és elég jól ment, de szerintem ők inkább egy kisebb és izmosabb embert keresnek, mint például Robert Downey Jr. a Vasemberben. Egy gyengust keresnek akiből később hős lehet, mire én: "Én akár le is fogyhatok!" De tényleg nagyon szeretnék valami ilyesmiben részt venni. Okos CIA ügynök akarok lenni, aki szétrúg pár segget és a MacGyver ösztöneit használja, hogy kijusson egy zárt szobából. Valami ilyesmit.
K: Akkor most gyúrsz az előkészületekre?
A: Sosincs időm kondiba menni! De Calvin Klein reklám miatt megpróbáltam gyúrni, hogy a legjobban passzoljon rám az alsó, és ezúttal a lábamat is edzettem, amit ezelőtt nem nagyon csináltam. Annyit úsztam és boxoltam, amennyit csak tudtam és megpróbáltam ügyelni a cukor-bevitelemre. Le kellett állnom az édességekről. Csúcs-szuper lehetnék ha nem ettem volna annyi gumimacit.
K: Legalább ez hasznodra lesz az Eclipse-ben és a Breaking Dawn-ban. Több Emmett-re számíthatunk?
A: Naná! Sok Cullen harcjelenetre. Tudom, hogy a forgatókönyveken dolgoznak, hogy kettőbe szedjék az utolsó részt. De eddig még semmit sem mondtak nekünk. Mihelyst az ügynököm megkapja a hívást, jók vagyunk. Ja és imádnám 3D-be csinálni. Melyik színész ne szeretné?
K: Szóval mikor lesz már Emmett rock banda? Bella-nak és Edward-nak már megvan az általuk inspirált együttesük .
A: Hát igen, kéne egy Emmett banda is! Három szobatársam van, és totál belementek mikor felvetettem nekik az ötletet, hogy alakítsunk mi egy bandát. Jelenleg épp leckéket veszünk és reméljük olyan 30 Seconds to Mars stílusú együttes lesz majd belőlünk. Imádnám.
* Kristen és Dakota a Sydney-i filmfesztiválon?
Kristen és Dakota a The Runaways című filmben szerepeltek együtt és lehet, hogy részt vesznek az idei Sydney-i filmfesztiválon. A film bemutatásra kerül a fesztivál ideje alatt, ami június 2-14 között kerül megrendezésre. A feszt publicistája azonban még nem tudta megerősíteni azt az információt lévén, még a rendezés korai szakaszában tartanak.

0 megjegyzés: