2010. április 30., péntek

Kristen fotósorozatok, megjelenések

Kristenről új fotósorozatot készítettek a brazil Gloss magazin számára. Egyelőre csak két szkennünk van. :( Egy rövidebb részt is lefordítottak a cikkből, melyben Kris elmondja hogy megérti a rajongók érdeklődését a személyes életét illetően, de szeretné minimális információkat megosztani kapcsolatairól. "Mindig meg fogom tartani azt, ami fontos számomra. Megértem az embereket, hogy tudni akarnak rólunk mióta egy pár vagyunk egy fikcióban és drukkolnak nekünk hogy együtt legyünk." via (TagmentesekAz angol Elle is készített anno egy sorozatot Kristennel, ebből az első felvétel most került ki.
A Vanity Fair címlapján az Eclipse-s lányok fognak szerepelni - jelentette tegnap a Gossip Cop. Eddig az biztos, hogy Kristen, Dakota, Nikki és Elizabeth ott volt a Los Angeles-i fotózáson. Az újság a film mozikba kerülése körül fog a standokon landolni.

A New York-i Tribeca Fesztivál keretében Peter egy vacsorán járt (képek), míg Nikki az Ondine című film premierjén (képek); Julia Jonest pedig a Los Angeles-i Revival Vintage nevezetű butik megnyitóján fényképezték le (képek).
Rob New Moon-os Japán promóciós körútjáról egy rakás kép került elő, plusz Jackson-ról és zenekaráról is újabb fotókat kaptunk.
Marcsi a 100Monkeys.hu szerkesztője elindított egy kezdeményezést, melynek az a célja hogy a bandát elhozzák kishazánkba az európai turnéjuk keretében. Ha szeretnétek élőben látni Jackson-t és a zenekart, nem kell mást tennetek mint erre a linkre kattintva leadni a szavazatotokat. Reméljük összejön a megfelelő mennyiségű támogató szavazata, és ellátogatnak hozzánk a fiúk. :)
via brandheroin és twilightersfan Lj, Nikki-Reed.org

1 megjegyzés:

Sziasztok!

Nagyon-nagyon köszönöm a segítséget! Igazán sokat jelent nekem a nagy "küzdelemben"

Mindenkinek jó hétvégét, szép napot!

marcsi