2010. április 10., szombat

Magyar cikkek/videó Robert Pattinsonnal

Update: inkább belinkelem az Magyar Televízió interjúját Rob-bal, mert a beembedelt verzió állandóan elindul ha fellépetek az oldalra, és sokatokat zavar (sőt minket is).

Návai Anikó cikke itt, görgessetek lejjebb majd mert a cucc két oldalas. Amúgy meg egy kis érdekesség: a videó a New Moon sajtós napján készült, 2009 novemberében, és ahogy láthatjátok Anikó odaad egy Palya Bea cd-t Rob-nak. A cikkben viszont már azt állítja, hogy New York-ban beszélgetett Rob-bal, pár nappal azelőtt, hogy elindult volna Budapestre és akkor is átadott neki egy Palya Bea cd-t... Plusz az Elle márciusi kis cikkében szintén írt Rob-ról, ahol elmondása szerint egy Los Angeles-i kávézóban ült le beszélgetni Rob-bal, nemsokkal indulása előtt... Ami a poén: Rob nem New York-ból jött át Magyarországra, hanem Angliából, ahol a Bel Ami forgatását elkezdték és ha mindent elhiszünk neki, Rob-nak már szép kis Palya Bea cd gyűjteménye van.
Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy a cikk kamu és hogy Anikó nem beszélgetett Rob-bal, hanem hogy legközelebb jó lenne nem ellentmondásba keveredni az embernek a saját írásaival...

1 megjegyzés:

Aranyos videó:), de mindig amikor fellépek az oldalra, automatikusan elindul. Nem lehetne ezzel csinálni valamit? Picit idegesítő:S Vagy csak nálam van ez?