2010. április 10., szombat

Eclipse benyomások

Sokan csalódottan vették tudomásul, hogy az első Eclipse trailerben nem láthattunk semmit az újszülettek és a Cullen-farkas szövetség között zajló háborúból. Az MTV-nek adott interjújában Jackson elmondta, hogy ő is szeretne több akciót látni a következő trailerben: "Van néhány igazán klassz akció jelent. Bámulatos kaszkadőrökkel dolgoztunk, akik hihetetlenek és velük együtt dolgozni nagyon szórakoztató volt. Sokat tanultam tőlük. Szóval remélhetőleg többet akciót láthatunk [a következő Eclipse trailerben]."

A Twilightban és a New Moonban keveset tudhatunk meg Jasper-ről, de a sorozat harmadik részében betekintést nyerhetünk a múltjába. Jackson igazán izgatott hogy végre eljött az ő ideje: bemutathatja honnan is jött, ki is volt azelőtt Jasper mielőtt átváltozott volna vámpírrá. Megtudjuk, hogy miért viselkedett úgy ahogy a Twilight-ban, és később a New Moon-ban; és miért van az az érzésünk hogy állandó fájdalom gyötri.
"Szinte depressziós. Jó életet akar élni. Része akar lenni a Cullen családnak. Még csak most tanul bele ebbe az újfajta vámpír-vegetáriánus életmódba, megpróbál ennek megfelelni és irányítani a belső démonait. Igazán élveztem ennek a megformálását, kifejezését."

Jackson még azt is megosztotta a Hollywood Crush-sal, hogy a kedvenc jelenetei a háttértörténetesek voltak: mikor „visszarepülhetett” az amerikai polgárháború idejébe és sok éves kihagyás után ismét lovagolhatott. Jackson ’bámulatos’ embernek tartja Slade-t, nagyon szereti a Hard Candy és a 30 Days of Night című fimjeit.

Az MTV Ashley Greene-t itt is meginterjúvolta az Eclipse kapcsán, akit a The Apparation című filmjének forgatásán értek utol. Elmondta hogy nagyon izgatott a film miatt, és egy hónappal ezelőtt készítették el David-del az ADR (újraszinkronizálás) munkákat. Sok jelenetet látott a készülő filmből és bámulatosnak találta őket. A vérfarkasokról is megemlékezett, azt mondta hogy hihetetlenek lesznek és megpróbálják az előző filmet felülmúlni ebben a tekintetben is.
"Az egész harc folyamata, amit eddig láttam elképesztő. Kidolgoztuk a lelkünket ezért." Majd hozzátette: "Van egy jelenet amiben Jackson karaktere, Jasper és az én karakterem, Alice között történik valami, amiről határozottan tudom hogy mindenki szeretni fog." Ash bátorító szavakkal búcsúzott el az MTV-től: "Nem hiszem, hogy bárki is csalódott lesz."

1 megjegyzés:

Hát igen. Jackson-nak igaza van. Legyen több akció a trailer-ben, én is azt akarom!!!:)

Viszont Ashley utolsó mondatában nem igazán bízok:(