2010. április 28., szerda

Eclipse képek és megkezdődött az újraforgatás

Mint azt már korábban írtuk az Eclipse-nél újraforgatások várhatóak lesznek, ennek bizonyítékaként múlt héten David Slade mester Vancouver felé vette az irányt (amit twitteren közölt velünk) most pedig Kristent és Taylor-t kapták le a paparazzik a LAX-on. Kristennek egyre hosszabb a haja, lehet hogy az újraforgatásokhoz már nem azt a randa parókát adják majd rá, hanem megpróbálkoznak meg a hosszabbítással? Én nagyon szeretném ezt a megoldást. Tay viszont szegénykém elég betegnek tűnik a képeken, némelyiken konkrétan fehérebb mint egy vámpír... remélem csak a fények miatt néz ki ilyen sápadtnak és jól van. Kristen itt, Tay itt. Update: Rob is elindult az ő képei erre vannak.

És új kép az eljegyzési gyűrűről, ahol Edward és Bella kezén kívül még megfigyelhetjük Bella karkötőjén az Edward-tól kapott kristályszívet illetve James-től örökbe kapott harapását. Ja és még adósak voltunk nektek egy Bree promó képpel ami azt hiszem vasárnap jött ki de ide még nem került fel. Ezt is pótoljuk most :)

via Twifans, Twilightlexicon

2 megjegyzés:

sziasztok lehet tudni h milyen részeket fognap forgatni most Kristen és Taylor??

Nemcsak Kris és Tay fog forgatni, Rob is ott van már a hírek szerint és nem, nem tudjuk hogy mit fognak újravenni. csiripelték a rétes jeleneteket de semmi sem biztos.