2010. április 11., vasárnap

Berlini New Moon rajongói találkozó

Tegnap Berlinben The Twilight Saga: New Moon fan event-et tartottak, amin Bryce Dallas Howard, Bronson Pelletier és Chaske Spencer volt jelen. Még több kép itt, plusz videó
via TVC, twilightersfan Lj

7 megjegyzés:

Ööö, amúgy Bryce Dallas Howardnak pontosan mi köze is van a New Moon-hoz???

Nekem is feltűnt, hogy mi a francot keres ez a nő egy NM fan event rendezvényen?! Nem tehetek róla, de nagyon nem szimpatikus. Rachelle tökéletes volt Victoria karakterére, imádtam a filmben, és borzasztóan sajnálom, hogy lecserélték.

Annyi a köze hozzá, hogy az Eclipse-ben is szerepel, nem logikus?:D

Egyébként nem értem miért baj. Már ő is Twilightcrew...vajon van ilyen szó?:) A lényeg, hogy most már ő is a csapathoz tartozik, szerintem ami a Twilight-tal kapcsolatos oda mehet. Gondolom.

Nem,nem logikus,mert ez egy NEW MOON fan event volt,ahol max R. Lefevre-nek lett volna keresnivalója.;) Az Eclipse-t még be sem mutatták a mozikban. Mindegy,nem akarok vitázni,csak nem szeretem ezt a nőt,és itt most nem fejtem ki,hogy miért. Akik képben vannak,úgyis tudják.

Jajmár csak vicc volt:)

Értem, hogy nem bírod és értem a problémádat, de szerintem is ezen kár vitázni. Ott lehet Bryce, ahol akar...de majd egyszer megkeressük és elmondjuk neki erről a véleményünket, oké?:D

Én mondhatjuk, hogy "képben vagyok". A Summit kicseszett Rachelle Lefevre-vel, és berakott egy híresebb csajt (Bryce). De sztem attól még nem ront a film minőségén. Én is szerettem Rachelle-t, de most ezért nem fogom útálni Bryce-t (főleg, h imádom A falu című filmjét). A twilight crew megszerette őt, még Nikki Reed is, pedig ő Rach nagy barinője.

Több keresnivalója lenne Rach-nek a New Moon fan eventen, az mondjuk igaz.