2010. április 14., szerda

Eclipse jelenetek újraforgatása

Itt van. A szar újra beütött. A Summit először leváltotta Rachelle-t, aztán kidobták a filmből David Slade vágóját, most pedig a hírek szerint hamarosan pár színésznek vissza kell térnie Vancouver-be, hogy újraforgassanak néhány harc-jelenetet illetve Edward-Bella részeket. Ami viszont nagyon durva, hogy lehetséges, hogy ezeket a részeket nem biztos, hogy David Slade-del veszik újra. Catherine Hardwicke jelenleg éppen Vancouver-ben tartózkodik ezért jogosan merült fel az ő neve, valamint Chris Weitz nevét is susogja a szél. Ez persze még egyáltalán nem biztos (a rendezőváltás) de tekintve, hogy David és a Summit kapcsolata az utóbbi időben nem a legjobb, elképzelhető, hogy vagy David nem fogja vállalni (amit egyébként teljes mértékben megértenénk) vagy a Summit fog másvalakit felkérni.
Eredetileg egy egyhetes újraforgatás lett volna, amit végül lecsökkentettek 3 napra és napi 18 óra munkára. Durva.
A Summit viszont ezek szerint rohadtul nincs megelégedve a filmmel, ha még a vágót is lecserélte illetve ezt az újraforgatást is betervezte. Nem tudom miért nem hagyják már békén ezt az embert, hagy rendezze meg azt a filmet úgy, ahogy ő akarja és ne úgy ahogy a stúdió dirigálja. Ezek után most már nagyon kíváncsiak leszünk a kész végeredményre, csak akkor tudunk majd érdemben nyilatkozni arról, hogy ezek az újraforgatások szükségesek voltak e...
via

Frissítés: a Gossip Cop utánajárt a dolgoknak:
"... a stúdió egyik hivatalos képviselője elmondta a Gossip Cop-nak, hogy ez egy tervezett újraforgatás volt, csak úgy mint a többi filmeknél..." 100% hogy David Slade fogja rendezni őket, ahogy az egész filmmel is tette, valamint a stúdió nagyon elégedett az eddigi munkájával és véleményük szerint ez lesz a Saga legjobb része.
A napi 18 órás forgatási infó is helytelen, az egész egy 2 és fél, 3 naposra tervezett dologban kevéske dolgot fognak újravenni. Valamint a képviselő azt is megerősítette, hogy sem a rétes jelenetek, sem pedig a nagy akció jelenetek nem kerülnek újraforgatásra.

Az is haladás, hogy legalább nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban, de kb. ezzel sem értünk sokat. Azt úgysem vallották volna be, hogy: "ja, gáz az egész és az utolsó pillanatban döntöttünk az újrafelvétel mellett."
via

2 megjegyzés:

Wow, nem semmi. Sok sikert, Summit!

Hát én aztgondolom,hogy annyira tökéletesre akarják ezt a filmet csinálni,hogy majd a jóból szart csinálnak.Már elnézést a kifejezésért,de tényleg ha egyszer van egy rendező aki azért nem egy utolsó ember,akkor készítse már el Ő úgy ahogy elképzelte.A Summit meg elmehet a... azért mert nem tetszik nekik,attól nem jelenti azt,hogy Mi nézők és rajongók nem leszünk odáig meg vissza tőle :SS Kész,komolyan