2009. december 18., péntek

Ashley premieren és egyéb apróságok

Először is ne haragudjatok, hogy nem nagyon van friss, igyekszünk a fontosabbakról beszámolni, de jelenleg gőzerővel készítjük a karácsonyi ajándékokat nektek, nem is tudom, hogy készen leszünk e minddel időben de nagyon remélem. Meg ugye Barbinak is még vannak sulis teendői valamint a magán karácsonyi bevásárlásainkat is intéznünk kell valamikor.
De térjünk a lényegre, hírek Twilight World-ből: Szomorú dolog történt Rachelle Lefevre színésznővel, szeretett kutyusa meghalt. Twitteren közölte a hírt: "Szeretett Honeynk ma elhagyott minket. Ő tanított meg szeretni. A szívem egyszerre gyógyult és törött mindörökre." Nagyon sajnáljuk szegény kis ebet és Rachelle-t is, gondolom sokan tudják milyen érzés elveszíteni egy állatot, aki több éven keresztül a társa volt az embernek.
Mentek már a hírek arról, hogy Kellan valószínűleg a Calvin Klein pasi alsónemű gyártó cég reklámarca lesz, de Charlie Bewley ezt most meg is erősítette a twitteren, szóval a Kellan fanok valamikor a közeljövőben ínycsiklandozó félmeztelen képekben lubickolhatnak :)
Ashley Greene tegnap elment Sherlock Holmes premierjére, amiről a twitteren is beszámolt:
"Ámulva néztem Robert Downey Jr-t Sherlock Holmes-ként. Mindenkinek meg kell néznie ezt a filmet!! Annyira jó!" Érdekesség, hogy Ash ugyanolyan cipőben jelent meg, mint amilyet Kristen is viselt Párizsban a New Moon promózásakor. Több kép ez eseményről Ashley-vel errefelévia AshleyGreene.net

1 megjegyzés:

Szegény Rachelle:( Most biztos nagyon szomorú:(

Engem is nagyon érdekel a Sherlock Holmes. Nálunk január 7-étől lesz. Én biztos megnézem.