2009. december 20., vasárnap

A Twilight tündöklő csillaga, Ashley Greene

Egyszer régen a Twilight könyvsorozat egy olyan irodalmi rést töltött ki, amelyet azok a tinik alkottak, akik a tiltott szerelemről fantáziáltak egy vámpír és egy élő ember között.

Pár év eltelt és a Twilight mánia végigsöpört a nemzeten a mozikban, ezzel lehetővé téve a rajongók számára, hogy végre arcokat társíthassanak szeretett Edward Cullen-ükhöz és Bella Swan-jukhoz. A zűrzavar folytatódott, miután a fiatal és az idősebb rajongók engedtek a románc- és vérszomjuknak, az izgalom pedig biztosan eléri a rekordot a sorozat legújabb átirata, a New Moon kapcsán, ami Novemberben kerül a mozikba. Míg azonban a veterán szívtipró Robert Pattinson és Kristen Stewart a Twilight őrület központjában vannak, addig az olyan sztárok, mint Ashley Greene - másnéven a filmsorozat lelkizős, tündérszerű vámpírja, Alice Cullen – még mindig csak feldolgozzák az újonnan jött sikert. Tény, hogy a Jacksonville-i lakos Greene gyakorlatilag kezdő volt a vásznon, mielőtt megkapta azt a szerepet, ami megváltoztatta az életét. Még a mi fotózásunk, amit a West Hollywood-i Coco de Ville-ben tartottunk, az is a legelső címlapfotózása volt a sztárpalántának. Miután egy egész napot töltött dizájner ruhák, fotósok és egy olyan vicces szobor közt, ami a kutyáját, Marlo-t ábrázolja, Greene kapott egy kis időt, hogy szívjon egy kis friss levegőt, és tájékoztasson minket a Twilight-ban töltött életéről. Tovább olvasom

1 megjegyzés:

Én nem is tudtam, hogy Ashley eredetileg Bella szerepére jelentkezett, azt hiszem:) Annyi cikket olvasok mostanában (köszi, lányok:)), hogy kezdem keverni...de azt már biztosra tudom, hogy Ashley Bella szerepére jelentkezett előszőr:)

Egyébként nagyon tetszik társasjátékos válasza a cikk vévén:)