2009. december 27., vasárnap

Eclipse hírek

Visszatérve 3 napos szabadságunkról összegyűjtöttem az elmúlt napok legfontosabb híreit. Kezdjük az állítólagos Eclipse trailerrel: Az Eclipse Imdb-s profiljába valaki beírta hogy Amerikában a New Moon után már leadták a harmadik film első trailerét. Részletesen beszámolt arról, hogy milyen jelenetek voltak benne, de ez kamu. Ugyanis az egyik külföldi oldal szerkesztője utánajárt a dolognak, és kiderült hogy semmilyen trailert nem adtak le utána, főleg nem Eclipseset.
Tippelni sem tudunk hogy mikor kapjuk meg az első teaser-t a filmből ugyanis még maga a rendező, David Slade sem tudja ennek dátumát; amit Twitteren keresztül meg is osztott a rajongókkal:
"Nyomasztó kérdéssel találom szembe magam újra és újra - Mikor lesz az első Eclipse trailer? Nem igazán tudom, félek. Tudom hogy nagyon keményen dolgoznak rajta. De ötletem sincs hogy mikor fog kijönni."
Szóval még egyszer: NINCS ECLIPSE TRAILER!!

Sokan arra gondolnak, hogy talán a Remember Me előtt lesz látható a harmadik film első trailere, de még ez se biztos. Ugyanis szerintem egy pár másodperces bemutatószerűséget kapunk majd az első másfél-két perces trailer előtt, úgy ahogy a New Moon esetében is volt.
Nem tehetünk jobbat, csak várunk.

De még van egy kisebb hírem a harmadik Saga film háza tájáról. Ugyanis 3 új színész került fel az Imdb-s listába. Ben Geldreich valami John-t (állítólag ő volt Royce egyik barátja), Monique Ganderton egy gyönyörű vámpírt, Justin Rain pedig egy Quileute harcost alakít. Rain-re mindenki más képet rakott ki, szóval nem tudom hogy melyik a jó. De annyit szerintem kijelenthetünk, hogy mindhárman valamelyik visszaemlékezésben lesznek láthatóak.

3 megjegyzés:

Ne is legyen Eclipse trailer még jó darabig!!! (Ne csesszék el nekünk, mint a New Moon-t.)

De legalább tudjuk, hogy akkor még nincs trailer. Mindenesetre én nagyon várom már, hogy legyen:) Végülis minél később lesz, annál jobb:)

Én sem szeretnék hamar és sokat látni belőle, mint a New Moon-nál, de azért már kíváncsi vagyok milyen lesz :) Tiszta ellentmondás :P