2009. december 6., vasárnap

Besttwilighters-Twinform Fórum

Kaptunk egy felkérést a legnagyobb magyarországi Twilight fórumtól, hogy mi lenne ha társulnánk hozzájuk, úgy mint az ő főoldaluk. A fórum jelenleg közel 150 taggal büszkélkedik, ami azt jelenti, hogy ott bizony zajlik az élet :) Ezért Barbival közösen úgy döntöttünk, hogy élünk a társulás lehetőségével, tekintve, hogy nálunk a chat-ben csak időnként van pörgés, mindenki különböző napszakokban érhető el. Szóval aki szeretne egy naaagy közösségbe tartozni és jókat beszélgetni, annak erősen ajánljuk a (mostmár) Besttwilighters-Twinform Fórumát, amit a bal oldalon található bannerre kattintva könnyen elérhettek. A csapathoz való tartozásért csak egy gyors és ingyenes regelés kell, azért, hogy elérhessétek az oldal dolgait. Ott MINDENT kérhettek (olyat is amit itt mi nem engedtünk :). Persze az oldal chat-je továbbra is működik, a Fórum csak egy alternatív játszótér arra az esetre, ha mindenképp szeretnél beszélgetni, de nálunk épp nincs társalgópartner :)
A Fórum egyébként karácsonyi játékot is hirdetett tárgynyereményekkel, a játék határideje dec. 15 utána szavazással lehet nyertest választani, ezzel kapcsolatban a Fórumon a Fanart-->Karácsonyi játék rovatban olvashattok!
A fórum működésével kapcsolatban is találtok segítséget az Általános Szabályok topikban, de aki már volt ilyesfajta oldalon, az tudja hogy semmi bonyolult nincs benne, aki pedig új, annak sem kell nehéz dolgokra gondolnia :)

Száz szónak is egy a vége, irány a Besttwilighters-Twinform közös fóruma, ahol a mi híreink nagy része is elérhető lesz, valamint rengeteg újságscan, képek és videók is! A mi híreinket is megtaláljátok majd, hisz mi lettünk a főoldaluk :)

4 megjegyzés:

Csajok!! de ugye a Twinform megmarad???

Itt szuperfriss hírek ott folyamatos kidumálás .Nincs akadálya a rajongásnak. LOL

Hűha, ez nem semmi:) Gratulálok:) A fórumon aztán lesz olvasnivaló:)

Én már rég fent vagyok a fórumon és nagyon jó kis csapat gyűlt ott is össze :)

Orsi