2009. december 29., kedd

TÚ interjú Taylor Lautnerrel és Kristen Stewarttal

A mexikói TÚ magazin készített interjút Kristennel és Taylorral, még a New Moon promóciós időszakában.Íme egy a cikk eleje, a folytatást könyvtárunkban találjátok.
Annyira klassz! Találkánkra Kristennel és Taylorral November 3-án délután 2 órakor került sor a mexikóvárosi Four Season Hotelben. Majdnem olyan volt mint egy álom, mikor láttuk Taylor-t a hotel kertjében fel-alá járkálni; koptatott farmert, szűk pólót és szürke bőrkabátot viselt. Fültől fülig érő mosolya idegessé és izgatottá tett. 20 perces várakozás után, eljött az idő, mellém ültek a színészek hogy boldogan válaszoljanak a kérdéseimre.

A hotelen kívül rajongók százai várnak rátok hogy az ablakon keresztül köszöntsétek őket. Hogy érzitek magatok az óriási siker miatt, miközben ennyire fiatalok vagytok?
Taylor: Azt hiszem ez mesés, mert semelyikünk sem számított erre. Mikor elkezdtük az első filmet, soha nem vártunk ilyesfajta reakciókat az emberektől. Ez nagyon ösztökélő. Lenyűgöző tudni, hogy ez a hatalmas rajongótábor támogat minket, és természetesen a rajongók végigkövetnek bennünket ezen az álmon.
Kristen: Nagyon motiváló, és ez arra késztet, hogy még keményebben dolgozz mint a kezdetekben, mert több ember fogja látni a New Moon-t. Főleg a fiatalok körében. Az az egyetlen dolog amire gondolni tudunk, hogy jó példát állítsunk a rajongóknak. Azt akarjuk, hogy mindent azoknak adjunk, akik oly sokat adtak nekünk is.

3 megjegyzés:

Aranyon interjú:)

Fura, hogy senki sem hitte volna a szereplők közül, hogy ilyen nagy siker lesz a film:)

de tényleg, sokszor mondták már, hogy mennyire nem számítottak erre :)

amúgy tényleg jó kis interjú :)

Kristen egy kicsit...ducibb volt itt...meg a Kings of Leon koncert ideje alatt is :S kicsit piszkálhatták vele...