2009. december 10., csütörtök

Bryce D. Howard a beilleszkedésről

"Az Eclipse-nél nagyon szerencsétlen körülmények léptek fel. Ugyanis a színésznő, akit már mindenki ismert és aki remek munkát végzett ezen a szerepen, nem volt szabad [a forgatásra elérhető] és egyszerűen csak kerestek valakit a helyére aki betölti azt a lyukat. És ez éppen, pontosan a forgatás kezdete előtt történt. Voltak félelmek és nagy volt a felelősség, hogy a legjobb formámat tudjam hozni, de a csapat nagyon csodálatos volt. Imádják a könyveket, mindegyik színész imádja a karakterét is, ők maguk is rajongók. A forgatáson nagyszerű volt az energia, jó volt látni, hogy ilyen szenvedélyesen dolgozik mindenki azon, hogy életre keltse a karaktereket."

Hát nem tom. Engem még mindig nem győzött meg, majd az Eclipse után nyilatkozom. Vagy nem változik a véleményem vagy pedig nem változik a véleményem :) Nekem akkor is Rachelle marad az örök Victoria, és tudom, hogy ezt már százszor elmondtuk, de ez akkor is így marad.

7 megjegyzés:

:( Kegyetlenség valakit lecserélni egy filmben:(

Tulajdonképpen miért is kellett lecserélni Rachelle-t? Mert eddig 2 változatot hallottam: az egyik, hogy 2 film közül kellett választania és ő nem az Eclipse-et választotta. A másik pedig, hogy kirúgták...akkor most melyik?

A hivatalos közlemény szerint Rachelle hibájából történt a szereplőcsere, ugyanis elvállalt egy másik filmet is, aminek a forgatása, mint később kiderült egybeesett az Eclipse forgatásával. A másik filmen 10 napig kellett dolgoznia, a Summit viszont nem volt hajlandó a kompromisszumra (hogy eltolják Rachelle kezdését az Eclipse-ben) és lecserélték Bryce-ra. Holott meg tudták volna oldani a problémát ha nagyon akarják, hisz pl. Peter is az Eclipse közben csinálta a Nurse Jackie-t is.
Catherine régebben nyilatkozta, hogy ő alapból Bryce-ot szerette volna Victoria szerepére, csak ugye az első résznél még nem tudták megfizetni. Úgyhogy a Summit-nak kapóra jött ez a kis időbeosztási probléma és minden további nélkül betették Bryce-ot a filmbe, akinek az apukája egyébként egy nagyon híres rendező...

Hát, most nagyot csalódtam a Summit-ben...:( Egyébként sem szép dolog egy filmsorozatban lecserélni valakit, de hogy még ki is toltak vele:(

Jó, de azt tegyük hozzá, hogy ez a szerencsétlen csaj nem tehet róla, hogy Rachelle-t leváltották...
Másik, meg hogy lehet, hogy ha ő játszotta volna az első filmben Victoriát, akkor ő lenne az "igazi Victoria".
Persze én is imádom Rachelle-t, mert egy tünemény. Csak értitek...

Igazából ez a rajongókra nézve is szemétség, hiszen már volt egy Victoriánk, megszoktuk stb. És kire legyen tekintettel egy studió, ha nem a rajongókra?

Persze, hogy nem tehet róla, de akkor is a rajongók - sajnos - automatikusan ellenszenvvel néznek rá:( Ha most lecserélnék Robert-et (tök mindegy kinek a hibájából), az új színész mindenki utálná...

Nagyon érdekel, hogy milyen lesz az Eclpise-ben az új Victoria.