2009. december 19., szombat

MTV interjú Bryce Dallas Howarddal

Kalifornia, Beverly Hills – Múlt nyáron mint ismeretes a rajongókat megrázta mikor szeretett Twilight sztárjukat, Rachelle Lefevre-t kirakták a szériából, és helyére a Golden Globe-jelölt Bryce Dallas Howard került; ez a történet szinte ugyanolyan megrázó mint Stephenie Meyer bestseller regénye. De ahogy a hónapok teltek, Lefevre más filmekre váltott, míg Howard hízelgő megjegyzéseket kapott a stábtól és a New Moon egy hajórakományi pénzt csinált.

Június 30-án az Eclipse visszatér a mozivásznakra rengeteg ismerős arccal, de Victoria új lesz. Az MTV a színésznő új drámájának, a „The Loss of a Teardrop Diamond” kapcsán lehetőséget kapott hogy beszélgessen a gyönyörű 28 éves Bryce Dallas Howarddal, aki elmesélte, hogy alig tudott várni hogy kiderüljön hogy ő fogja alakítani Meyer egyik gonosz vámpír karakterét.

MTV: Nem titok hogy a belépésed a franchise-ba nem igazán ideális körülmények között zajlott le. Milyen dolgokat mondott és csinált a többi színész ezekben a napokban?
Bryce Dallas Howard: Az a nagyszerű ezekben az emberekben, hogy ezen élmény miatt annyira áldottnak érzik magukat. A rajongók válaszreakciói miatt. De annyira a földhöz közel maradtak, és a barátságaik nagyon őszinték. Azt éreztem hogy igazán, igazán szerencsés vagyok hogy ezen csodálatos emberekkel találkozhatok.

MTV: Kristen Stewart a közelmúltban azt mondta nekünk, hogy te „olyan jó színésznő voltál” az Eclipse forgatása alatt, hogy „nem volt nehéz félni” tőled. Miket gondoltál miközben vele forgattál, és ő ezen ikonikus szerep fejlesztésén fáradozott?
Bryce Dallas Howard: Kristen fantaszikus és annyira, annyira szenvedélyes a szerepe és a karaktere iránt. Először is mint a könyvek rajongója megkönnyebbüléssel mentem a forgatásra és láttam hogy mennyire komolyan veszi ezt mindenki. És, igen, Kristennel dolgozni hihetetlen volt, hihetetlen.

MTV: Twilight rajongó voltál mielőtt megkaptad volna a szerepet. Véleményed szerint melyik Stephenie Meyer könyv a legjobb?
Bryce Dallas Howard: Imádom ezeket a könyveket, az Eclipse számomra a legjobb, elfogult vagyok az Eclipse-t illetően. És ez igaz is volt, mielőtt a Twilight kijött volna.

MTV: Mesélj nekünk a te Victoria megformálásodról, szemben Rachellé-vel. Miben lesz más? Miben marad ugyanolyan?
Bryce Dallas Howard: Victoria egy csodálatos karakter… borzasztóan érdekes gonoszt játszani. Valakit játszani, aki egyszerűen csak gonosz; Victoria gonosz. Az Eclipse egy hatalmas csatával fog végződni, egy látványossal, és ijesztővel. Ez egy nagyon, nagyon ijesztő könyv igazán ijesztő körülményekkel, Cullenék olyan veszélyben vannak, mint ezelőtt soha. Nagyon, nagyon izgalmas ezen világ részesévé válni, mert ez nagyon ijesztő volt és a tét is igen magas volt.

MTV: Azt mondanád hogy tanulmányoztad Rachelle előadását, tényezőként szerepel ez a saját előadásmódodban?
Bryce Dallas Howard: Nos a Twilight-ot számtalanszor láttam, számtalanszor. És igen, természetesen, láttam a New Moon-t mielőtt megcsináltam volna az Eclipse-t, mert a karakter folytonossága fontos, és Rachelle igazán kitűnő munkát végzett Victoria alakítása során. Ez nagyon fontos alapja volt az én munkámnak. Magas szintet állított fel, amit meg akartam közelíteni.

MTV: A fejedben mik voltak Victoria kritikus tényezői, amiket szükséges volt a könyvből, a forgatókönyvből és Rachelle-ből a saját előadásodba belevinni?
Bryce Dallas Howard: Nos, a vizuális folytonosság Victoria karakterét illetően igazán fontos, mert egy igazán jellegzetes karaktert hoztak létre, akihez a rajongók és a közönség igazán kötődik. Stephenie tökéletesen leírta a könyvben. És az nagyon fontos mindenkinek, hogy hitelesen hozzuk ezeket a karaktereket a vásznon, aminek nem egy értelmezésnek kell lennie, hanem csak valós ábrázolása annak, amiket leírtak az oldalakra.

1 megjegyzés:

Az interjú alapján szerintem megfelelő Victoria-t fogunk látni az Eclipse-ben:)