2009. december 19., szombat

Még 5 érdekesség a New Moonról

Az EW.com-on még plusz 5 érdekességet fedett fel Chris Weitz a New Moonról:
1. Elrejtett farkasok
Egy farkas körvonalai fedezhető fel abban a tálban, amiben Carlisle elégeti a véres rongyokat, miután összevarrta Bella karját; Jacob felsőjén mikor az iskola parkolójában találkoznak; illetve egy farkas csecsebecse az az álomfogó, amit Jake ad Bellának
2. Vámpír-lift-zene
Mikor Bella, Alice és Edward belépnek a liftbe, hogy lemenjenek a Volturihoz Strauss' Die Fledermaus (a.k.a. The Bat) című darabja hallható.
3. Érzelmi hátizsák?
Mikor Bella a rétet keresi, ahol ő és Edward szoktak együtt lenni, a hátizsákjára egy arany iránytű van erősítve – része a hátizsákomnak!
4. Sebes udvarló
Egy kis trükköt sikerült végrehajtanunk mikor Edward kiszáll Bella furgonjából. Meg akartuk mutatni, hogy Edward hihetetlenül gyorsan mozog, szóval mi Robot a kamera jobb oldalához állítottuk de nem látható helyre; és a dublőrt, aki ugyanúgy volt felöltöztetve, mint Rob a vezető ülésbe ültettük. Mikor Edward kiszáll, az a dublőr, és ekkor Rob a kamera elé lép, így úgy néz ki mintha gyorsabban ott lenne, mint az emberileg lehetséges lenne.
5. Keresd fel
És az utolsó, de nem utolsósorban: Ha tudni akarod hogy mit mond Jacob Bellának a majdnem csók előtt, kérdezz egy Quileute-et! A Quileute törzsi tanács weboldalának címe: www.quileutenation.org. De ennél többet tudok elmondani – Jacob azt mondja: „Kwop kilawtley.”

5 megjegyzés:

Ezek is tök jó érdekességek:)

Kétszer kellett elolvasnom a negyediket, mire felfogtam, mit is csináltak:)

Engem az utolsó dolog érdekelne nagyon... megőrülök, h nem értem. Valahol azt olvastam, h azt jelenti "Maradj velem örökre"... szerintetek ez elképzelhető?

A! nagy valószínűséggel ezt jelenti, de még a szeretlek is benne van a pakliban. Senki sem tudja egyértelműen megmondani.

Hát, nem tudom miért olyan fontos, hogy megtudjátok, mit mond. Nekem sokkal rejtélyesebb és izgalmasabb így, hogy nem tudom. Így azt képzelhetek, amit akarok:)

Köszi Barbi! :)
Igazad lehet Ágnes, de nem tehetek róla, engem továbbra is megesz a kíváncsiság.