2010. február 17., szerda

Apró hírek

Itt a szokásos adag, szemezgessetek belőle :)

Anna hétfőn az Oscar jelöltek ebédjén vett részt, ahol csodásan nézett ki, az a ruha valami remek. Tipikusan az a darab, ami mindenkinek jól áll, nekem is kell egy olyan!! Nagyon sok Anna kép itt.
Egyébként lehet, hogy Dakota is ott lesz az Oscar-on, hisz a Coraline című animációs filmben ő kölcsönözte a főszereplő kislány hangját, a film pedig jelölést kapott az akadémiától. És ha már Dakotánál tartunk, van itt pár kép a The Runaways-ből, ami nem a filmből van, hanem ilyen promó kép, plakát jellegűek. via
Rob Remember Me filmjéből kiadtak egy 'Így készült' videót, véleményt nem tudok mondani róla, mert nem néztem meg, ahogy az eddig kiadott kis részleteket sem. Viszont aki az összes eddigi tv-spotot, részletet és trailert egy helyen szeretné megnézni annak nagy segítség lehet ez a videó, ahol mind egy helyen van.



A napokban volt Taylor születésnapja és mivel lepte meg kis kolleginája, Jodelle Ferland? Egy saját készítésú rajzzal, ami Tay-t ábrázolja. Szerintem ez nagyon aranyos ajándék volt tőle :) via
Más: aki nézte tegnap, hogy tetszett Jackie nővér? Én nézni fogom, érdekes kis sorozat, érdekes humorral és karakterekkel. Peter szinkronja nem olyan rossz az eredeti hangjához képest.

2 megjegyzés:

Hááát, nekem nem volt olyan bejövős a Jackie nővér. Vagyis nincs vele nagy gond, csak Peter nem szerepelt benne olyan arányban, hogy azért érdemes legyen egy félórányi alvásról lemondani, továbbá az általa hozott orvosfigurától feláll a szőr a hátamon. A Carlisle Cullen-féle nyugodt bölcs dokik jobban bejönnek ;)
Azért kap a sorozat még úgy 2-3 hetet, aztán döntök végleg a sorsáról.

Egy szó: IMÁDTAM!! :P

De komolyan, kicsit beteg, de én nagyon bírom :P Peter Carlisle-ként és Cooper-ként is aranyos :P :)