2010. február 20., szombat

Kristen ismét a Breaking Dawnról

Kedvenc Collider-es szerkesztőmnek alkalma volt meginterjúvolni Kristent a Sárga zsebkendő rövidke promózása alatt, ezt a rövid kis ízelítőt olvashatjátok most, ahol többnyire ismét a Breaking Dawn a téma. via

Azt tudni kell, hogy két interjút csináltam ma Stewarttal. Az első egy tévés interjú volt, a második pedig egy kerekasztalos beszélgetés pár másik újságíró társaságában. A tévés résznál feltettem neki azt a kérdést, ami az egyik twitter követőmtől jött, akit Amandának hívnak, azt szerette volna tudni, hogy a BD tényleg 3D-s lesz e. A választ megtudhatjátok a videóból :) :
Aztán pár órával később az asztalos beszélgetésnél Stewart azt mondta, hogy a Breaking Dawn-t valószínű novemberben fogják elkezdeni forgatni és még ő is tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy egy vagy két részben lesz e megcsinálva. De szerinte: “A történet teljes mértékben megkívánja a két részt és nagy szívás lenne ha…nagyon csalódott lennék, ha az lenne, hogy, ‘Oké, hagyjuk ki ezt a részt, ezt a jelenetet, ez a fejezet sem kell, meg ez se, az se.’ Szóval én két filmet szeretnék csinálni, de hogy tényleg teljesen őszinte legyek, fogalmam sincs mit fognak csinálni [a Summit].”

0 megjegyzés: