2010. február 1., hétfő

Boldog születésnapot Rachelle!

Egyetlen örök Victoriánk, Rachelle Lefevre ma ünnepli 31. születésnapját.

Nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk neki!!!

Rachelle Kanadában, Quebec-ben született és nevelkedett fel. Az apja angoltanár, anyja pedig pszichológus. Három lánytestvére van, és mindannyian beszélnek egyaránt angolul és franciául.
Rachelle a Centennial Academy-ra járt, ami egy privát középiskola, majd később kreatív művészeteket tanult a Dawson College-on, majd később irodalomból diplomázott.
Mikor Westmount-ban pincérnőként dolgozott egy sushi bárban, egy törzsvendég segített neki bejutni egy televíziós sorozat meghallgatására. A szerepet nem kapta meg, de visszahívták egy másik sorozat szereplőválogatására, a Big Wolf on Campus-éra, amiben végül meg is kapta Stacey Hanson szerepét 1999-ben.
Olyan filmekben tűnt fel eddig, mint a George Clooney által rendezett Confessions of a Dangerous Mind vagy a Hatley High.
2004-ben Kaliforniába költözött, és szerepet kapott a Chazz Palminteri által rendezett Noel c. filmben, majd a Head in the Clouds c. filmben, Penelope Cruz és Charlize Theron mellett.
Több tévés sorozatban is szerepelt mint például: a Life on a Stick, a Charmed, amiben egy epizód erejéig Olivia Callaway-t játszotta.

Érdekességek: Egy interjúban bevallotta, hogy imádja Miley Cyrust, a See You Againt 6 teljes napon keresztül hallgatta.
Mindig is énekesnő akart lenni, de miután végigtáncolta Madonna dalaira a házat, rá kellett jönnie: nincs hozzá tehetsége.
Mikor le kellett írnia Victoriat ezeket a szavakat használta rá: fenyegető, meg nem bocsátó, bosszúálló, elárult, állati, sebesült, vad.
via

0 megjegyzés: