2010. február 18., csütörtök

Új Remember Me videó és kérdezési lehetőség

Update: újabb jelenet a Remember Me-ből, ezúttal a közös ebéd/vacsora a téma. Erre tessék a jelenetért. Ja és a RM 2 óra 8 perces lesz :)

Na jó a cím elég hülyén hangzik, de nem tudtam máshogy megfogalmazni. A Remember Me-ből újabb videót adtak ki, úgy látszik elkapták a New Moon betegséget, annyi új cuccot dobtak már a közönségnek erről a filmről is, hogy szinte már mindent látni lehetett... De ki tudja, talán marad még valami jó rész a moziba is. Ha már a mozinál vagyunk, továbbra sincs hír a magyar forgalmazásról, szóval ha lesz is a közeljövőben, az már biztos, hogy a március nálunk enélkül a film nélkül fog eltelni... Erről a jelenetről egyébként azt nyilatkozta a film egyik producere twitteren, hogy ezt az első forgatási napon vették fel, ahol már rögtön látszott, hogy Emilie és Rob már a legelső csapónál rendben voltak együtt.

Az a nagy helyzet állt elő, hogy a Collider.com egyik szerkesztője (akit egyébként nagyon bírok, az oldallal együtt) a következő hetekben találkozik Kristennel és Robbal (külön-külön), hogy interjút készítsen velük, gondolom az Eclipse kapcsán... Na mármost, ha van olyan, a Twilight Saga-val kapcsolatos kérdésed, amit szeretnél megkérdezni, akkor nincs más dolgod, mint dobni egy mail-t a szerkesztő srácnak (természetesen angolul) és ha jó a kérdésed talán még választ is kaphatsz rá :) Egyébként nekik van az a jó szokásuk, hogy az általuk készített interjúk hanganyagát is közzéteszik, természetesen átirattal úgyhogy van esély arra, hogy ezt most is így csinálják, szóval le lesz majd fordítva ha kijön.

1 megjegyzés:

Hm, még mindig nem döntöttem el, hogy ezt megnézzem-e moziban...