2010. február 16., kedd

Ma Nurse Jackie a Viasat 3-on Peter-el!

Mint írtuk korábban, a Viasat 3 adni fogja a Nurse Jackie (magyarul Jackie Nővér) című sorozatot, melyben Peter Facinelli szintén orvost játszik (Dr. Cooper). A sorozat keddenként fog menni, valószínűleg mindig ugyanabban az időpontban, 22:10 -kor. Míg nálunk az első évad még csak most kerül műsorra, addig kint már a második évadot nézhetik amcsi pajtásaink.

Ismertető a sorozatról:
A sürgősségi osztály főnővére, Jackie Peyton áthágja a szabályokat, hogy segítsen egy beteg halálos ágyánál, mialatt szeretőjétől, a kórházi gyógyszerésztől kapott fájdalomcsillapítókkal rejtegeti drogfüggőségét.Jackie Peyton egy New York-i kórház sürgősségi osztályának főnővére, aki lelkiismeretes, de öntörvényű egészségügyi alkalmazott és hozzá még példás családanya. Azonban ennél kicsit árnyaltabb a kép, ugyanis mindemellett Jackie drogfüggő és férjét a gyógyszerésszel csaló feleség is egyben.

1 megjegyzés:

Nekem tetszett a sorozat első része. Ez a Jackie nővér :D De Peter szerepe olyan fura, hogy egy hülye orvost játszik. Kíváncsi vagyok, hogy milyen a többi rész. Nekem azért Peter szinkrona jobb volt a New moon-ban.