2010. február 22., hétfő

Új Remember Me részletek


Valamint mégegy új TV spot, a címe Understand, katt ide ha érdekel. [Lehet, hogy már kint volt, de inkább többször legyen mint egyszer sem. :)]

7 megjegyzés:

És a végén még én fogom élvezni egyedül a filmet, mivel egy előzetest se láttam még, de a filmet mindenevő lévén szerintem meg fogom nézni. :D

Felőlem annyi trailert adnak amennyit csak karnak..én megnézzem...és utána még a filmet is...100-szor..legalább!

Remember Me is Summit film? Nagyon nem értenek a reklámhoz, az tuti...

Én nem unom:) Mivel nem nézem meg:) Majd egyben az egészet:) Eleget láttam belőle, hogy eldöntsem, meg fogom nézni:)

Egyébként nem értem, ha nektek nem tetszik, hogy kiadnak részeket, akkor minek teszitek ki? Van részlet, na bumm. Akit érdekel az úgyis rákeres, akit meg nem annak meg tökmindegy, hogy kiteszitek vagy nem:) Szabad országban élünk, ha nektek ez nem tetszik, ne tegyétek ki, én ezt csinálnám:)

Amúgy ez lesz az Eclpise-nél is, sőt szerintem legalább 3x "rosszabb" lesz, mint a New Moon-nál volt...

Ágnes azért tesszük ki mert mi csak felkínáljuk a lehetőséget arra, hogy akiket érdekel az meg tudja nézni. Nem kötelezünk rá senki. És mivel ez is hír kikerül, az más kérdés hogy mit gondolunk erről az egészről, ha nem tetszik valami megírjuk. De attól még kirakjuk, ja és nem akarunk hatmilliószor a chat-be írni, hogy igen tudjuk hogy van, de már a tökünk ki van az egésszel. Remélem érted mire akarok kilyukadni.

Hozzáteszem, hogy mi sem nézzük meg őket...

Értem, hogy mire akarsz kilyukadni és hidd el megértem.

Bocsi a kirohanásomért:)

Na ezt már én sem nézem meg,mert már sok lesz :))
Sztem nincs evvel baj,hogy kiteszitek és ki is írjátok,hogy nem tetszik vagy nem nézitek meg.Én pl.kíváncsian olvasom a kedves szerkesztők véleményét is :)