2010. február 4., csütörtök

Részletek Rob Details magazin fotózásából és újabb Remember Me jelenetképek

Mostanában említettük, hogy Rob részt vett a Details magazin fotózásán, ahol meztelen lányokkal fog pózolni. A twitteren csak jöttek az infók, miszerint a képeken olyan jelenetek lesznek, ahol egy lány éppen Rob-nak ad egy öltáncot, vagy hogy egy másik lány ül rajta terpeszben, a térdelő csajról és az imitált orális akcióról meg szót se ejtsünk...
Akik az állukat keresik azok gyorsan kapják fel és nyugodjanak meg, a GossipCop kiderítette, hogy ezek a pletykák teljesen alaptalanok, bár ez a sorozat szuper szexi lesz, azonban végig az ízléses határokon belül teszi majd ezt. Rob teljesen fel lesz öltözve, a fotózásnak pedig a régimódi Hollywood jelzőt adják, az 1920-as 30-as évekbeli glamúros csillogást próbálják visszahozni a képeken. A Details magazin várhatóan február 23-án fog az újságárusoknál landolni, addig várnunk kell a végleges eredményre. Az biztos, hogy már most nagy várakozás előzi meg.

És hogy kicsit lehűtsük a kedélyeket itt van 5 új kép a márciusban mozikba kerülő új Rob filmből, a Remember Me-ről. Aki még nem látta a trailert (van ilyen??) az itt megnézheti magyar felirattal.

3 megjegyzés:

ejj de várom a képeket!!!!!!!!
hama hama!!!!

Húúú,én is nagyon várom!!!A képeket is,de főleg a filmet!

Huh Lányok,valóban keresgélni kellett az államat,de hamar meglett :D Én is nagyon várom a képeket :)