2010. február 21., vasárnap

Információk: 2010 BAFTA


Időpontok:
A BAFTA díjátadó Londonban kerül megrendezésre. A vörösszőnyeges közvetítés ottani idő szerint 19:30-kor kezdődik ezt a BBC3-on tudja nézni akinek van, maga a díjátadás a BBC1-es csatornán lesz és 21:00-kor (magyar idő szerint 22:00-kor) fog kezdődni.


Livestream linkek:
Itt és itt, de egyelőre fogalmunk sincs, hogy ezek ténylegesen működni fognak e, bízzunk a legjobbakban. Akik nem akarnak rizikózni, azoknak a már több díjátadónál is segítségünkre lévő TVU Player-t ajánljuk, teljesen ingyenes, használata egyszerű, itt tudjátok letölteni. Aki a mesés Londonból olvas minket, az a BBC1 honlapján tudja nézni az élő közvetítést itt.
+1 BBC1 ez nekem működik, ezt ajánlom.
Még egy BBC1, ehhez kell a silverlight-os kodek anyámkínja, nekem ez nincs fent, de Barbi letesztelte, szóval ez is működőképes.
Élő tweetelés:
A twitteren is folyamatosan zúdítani fogják ránk az infókat, többek között őket érdemes figyelni:
@baftaonline@orangefilm@kstewsbutt.

Én valószínű, hogy fent leszek és próbálom követni az eseményeket, nem tudom, hogy a chat-ben leszek e, de próbálok. A hírek szerint Rob nem fog részt venni a vörösszőnyeges fotózáson, Kristen viszont igen, de elvileg a BAFTA utáni afterparty-n már mindketten ott lesznek. Rajtuk kívül ott lesz még a szintén jelölt Anna Kendrick valamint Jamie Campbell Bower. Természetesen ahogy jönnek a képek úgy kerülnek ki folyamatosan az oldalra. Jó BAFTA-nézést mindenkinek! Hajrá Stewie!!!

0 megjegyzés: