2010. február 26., péntek

Magyar megjelenések: Remember Me és Hajnalhasadás

A @filmklubosok most írták ki Twittere hogy valószínűleg április 15-én mutatják be a Remember Me-t Magyarországon. (Ez az időpont még változhat!!!)

És végre valahára kiderült, hogy magyarul a Breaking Dawn - Hajnalhasadás 2010. június 3-án fog megjelenni. (A puhaborítós 5000 Ft lesz, míg a kemény 6000 Ft.) Forrás

Azt ti tudtátok, hogy lecserélték a Twilight kötetek eddigi fordítóját? Rakovszky Zsuzsa helyett Bosnyák Viktóriát bízták meg az utolsó rész fordításával. Bevallom egyikünk sem tudta!

4 megjegyzés:

Jézus ilyen soká??? Én azthittem még márciusban láthatjuk :(( Ez most roszul érintett.Ne kérdezzétek miért gondoltam,hogy már márciusban lesz,de én annyira reménykedtem.:(

még jó,hogy azt rebesgették,hogy tavasszal jelenik meg a könyv :S tiszta meglepi ez a mai nap :) nem tudtam a fordítóváltásról,de remélem nem igazán fogjuk észrevenni a változást.

Dejó, hogy a BD június elején jön!!! :D Azt hittem, júni végén max.
Dejódejódejó, hogy lecserélik a fordítót!!! *.* Rakovszky nagyon nem volt jó! (angolt is olvastam, nem alaptalanul mondom)

Teljesen egyetértek Verával, a fordítás több helyen is eléggé furára sikeredett (nálam legjobban az újholdban a "tudattalanom" vágta ki a biztosítékot... xd)

Ja, és nem mellékesen nagyon jó az oldal, remek dizájn, naprakész infók... csak így tovább!