2010. február 25., csütörtök

Tájékoztató a leendő eseményekről

A március hónap végre valahára eseménydús lesz, premierek, tévés események, unatkozni nem fogunk. Lássuk tehát mi vár ránk:

* Márc. 1 - Remember Me premier New York-ban Rob-bal (erre lehet Kris is elmegy, végülis Emilie is ott volt a New Moon-én)
* Márc. 1 - Rob Jimmy Fallon Show-jában fog vendégeskedni
* Márc. 2 - Rob a Daily Show felvételére megy
* Márc. 7 - Oscar gála Kristen-nel és Taylor-ral
* Márc. 10 - Kristen a Jay Leno Show-ban
* Márc. 11 - The Runaways premier Kris-szel és Dakota-val Los Angeles-ben
* Márc. 12 - Eclipse trailer debütálása
* Márc. 17 - szintén The Runaways premier, várhatóan ismét a két lánnyal, ezúttal New York-ban

A premierekről nagy valószínűséggel mi is élőben adjuk majd az infót, természetesen amihez lesz közvetítés kiírjuk.
Eclipse trailer: ugyan a Summit a Twitteren azt írta, hogy március 12-én fogják leadni az előzetest utána hagyott még egy tweet-et, amiben azt írja: "Stay tuned for more information on where you can see it earlier that week" vagyis nemsokára több infó azzal kapcsolatban, hol láthatod korábban azon a héten... Csak nem az Oscar-ra tartogatják a nagy bumm-ot? Ezzel kapcsolatban Barbi fog szolgálni egy érdekes cikkel.
Az biztos, hogy mi már tűkön ülve várjuk David bácsi kezemunkáját, valamint a híreket a soundtrack és a score albumról. Emlékeztek még arra, hogy Rob elejtett egy olyat, hogy lehet ő is képviselteti magát a filmzenei albumon? Na mi többek között ezért is már nagyon várjuk az újdonságokat ezzel kapcsolatban, eddig csak annyi biztos, hogy a Muse 90%, hogy az albumon lesz.

2 megjegyzés:

Remélem tényleg hamarabb fogunk trailert kapni!
Ha meg Rob újra rajta lesz az OST-n, az már csak hab a tortán. :)

Ilyen infók után tisztára bezizizek,nem bírom kivárni!!! Én leginkább az eclipse ttrailerre vagyok kíváncsi,utána a soundtrackre,tényleg benne lesz-e majd Rob(bárcsak) :) és az oscarra is kíváncsi vagyok.A remember me magyar premierje mikor lesz?Azt lehet tudni?Azt is nagyon várom már!!