2010. február 27., szombat

Esti fanmade videók

Csak hogy szépeket álmodjatok :) Az elsőt ajánlanám Chris Weitz-nek és üzenem, hogy miután megnézte bújjon el vagy keresse fel a videó készítőjét és tanuljon tőle. A másodikat pedig küldöm azoknak, akiknek még túl messze van a Remember Me magyarországi premierje :)

6 megjegyzés:

Tényleg el kell bújnia. Ez a video iszonyat jó.
A Rm-t nem nézem meg, a New Moonnál mindent megnéztem és elrontotta az élményt. Itt csak a trailret láttam mást nem. A The Runaways-nál pedig semmit.:D Azt akarom, hogy jó legyen ha majd a moziban látom.:)
Most erős vagyok.:)

Gyerekek pont a TR-t vonjátok meg magatoktól???? Júúúúj én nem bírnám megállni, h ne nézzem meg. A TR esetében kivételesen mindent látnom kell!!

Én is így voltam ezzel a New Monnál, de olyan csalódás volt a moziban ülve, hogy már a zenéket ismertem s képeket láttam, néhol a trailer miatt a szöveget kivülről fújtam. Remélem így jobb lesz. Az Eclipsenél is csak az első trailert akarom megnézni és kész. :)
Most "szenvedek" előre a jobb élmény érdekében.:)

Én épp ezért nem hallgatok filmzenét a film előtt. A NM az meg... hát az egy más tészta ott már elb*szták a sok anyaggal, de a 3 trailer után én már nem néztem semmit sem. Az Eclipse-nél szerintem sokkal óvatosabbak lesznek, ők is érzik h a NM-nál elszaladt velük a hintapaci.

A new monnál a moziba nekem is volt pár olyan jelenet amit kívűlről fújtam és rontott az élményen,de az az igazság,hogy olyan kíváncsi vagyok,hogy nem tudom megállni,hogy ne nézzem meg az összes trailert és képet,és tudom ez lesz a eclipsnél is.Viszont a remember me utolsó spotját nem néztem meg:) ügyi voltam.
de ezt a vidit örülök,hogy nem hagytam ki,nagyon tetszik :)

Húúúú, ez az első denagyon-nagyon jó!! Köszönet érte!
A Remember Me-s nem fogott meg, pedig azt is várom nagyon, örültem a tegnapi hírnek az áprilisi vetítéssel kapcsolatban!
Mondjuk én a New Moon-nál mindent megnéztem, ami kijött, a Remember-ből csak a képeket és a feliratos trailert láttam.

És bár elhiszem, hogy a New Moont lehetett volna jobbra, nekem továbbra is csak az Olaszországból hirtelen hazaugrós vágással vannak komolyabb ellenérzéseim. Meg azzal, hogy még mindig nincs magyar forglmazó, pedig már úgy megnézném valami kultúrált minőségben a filmet!! Persze láttam moziban 2-szer is, de már baromi régen volt :(