2010. február 21., vasárnap

Kristen Stewart az Eclipse a lánykérési jelenetéről

A Sárga Zsebkendő premierjén Kristen Stewartot nemcsak a Breaking Dawnról, hanem az Eclipse-ről is kérdezték és szóba került a lánykérési jelenet is.
„Nos, elhatározni hogy megházasodik valaki 18 évesen az meglehetősen nehéz döntés. De nem akartam ostobának tűnni. Nem akartam, hogy ez úgy nézzen ki mintha kölykök házasodnának meg. Tudod, hogy értem?” Kristen még azt is elmesélte, hogy meg kellett találnia azt az érzelmi teret, ami elfogadhatóvá tette számára ezt az elkötelezettséget. „Azt akartam érezni, hogy ’Ó! Wow! Szeretnék igent mondani!’ Érted, mire gondolok? Szóval nem tudom, hogy csináld. Megpróbálod a valóságnak megfelelően megcsinálni, és ez megfelelőnek tűnt. Remélem rendben sikerült.”

Illetve nemrégiben Kris a Hollywoodoutbreak.com-nak is nyilatkozott a Saga harmadik részéről: „Az Eclipse valamiképpen úgy kezdődik mint a New Moon és egy teljesen más filmmé alakul át. Ez olyan, mikor rögtön azt gondolod hogy ugyanezt a történetet kapod, de valami hirtelen teljesen megváltozik. Ami érdekes volt számomra, hogy felfedezzem a szeretet különböző szintjeit és elfogadni hogy talán azok az eszményképek amikkel ezelőtt kis ideig rendelkeztél, nem igazak. Bella veleszületetten tisztességes ez a valami amit érzek benne. Az Eclipse-ben hazudik önmagának és hazudik mindenkinek aki körülötte van arról a tényről hogy szerelmes Jacob-ba – csak nem annyira. Ez az a különleges dolog, amit nem igazán tudsz körülírni. Imádtam nézni hármukat, szerettem ezzel a három karakterrel együtt játszani. Úgy értem szó szerint ott van az a jelent, amiben Edward és Jacob, akik halálos ellenségek egy sátorban aludtak Bellával. Egy képtelenül nevetséges helyzetben találod magad. Szóval a történettel nagyon sokat kellett dolgoznunk, és a következmények szintén még inkább jelen voltak. Van az a nagy csata ami bekövetkezik és ez sokkal nagyobb volt mint amivel a New Moon-ban kellett megküzdenünk, de klassz volt.”

6 megjegyzés:

Nagyon kíváncsi vagyok a sátras jelenetre. Remélem tényleg olyan klassz lesz, ahogy mondják:)

en is alig varom..engem minden erdkel.. foleg az hogy fog e sirni bella afilmben.. :) es persze a sok csatarozas, meg jazz felkeszitesi technikaja...ah, kesz vagyook...MEG 120 nap!!!!

Szerintem nem fog sírni:) És ha jól sejtem, akkor azt a részt, amikor elmegy Jacob-hoz, teljesen le fogják rövidíteni vagy bele sem teszik vagy csak megemlítik.

Remélem nem így lesz, de azért fogadnék rá, hogy de:)

nem sírt Bella akkor se mikor Ed szakított vele,ami persze nekem nagyon hiányzott..szóval sztem se fog most sírni.De nagyon-nagyon várom én is az eclipset!!Csak már jönne azelső trailer..

hat a forgatokonyvben vannnnnnnnak konnycseppek.. mar en is hianyoltam a new moonbol hogy sirjon...

Én nem hiányoltam a New Moon-ban a sírást, és nem is fog hiányozni, ha az Eclipse-ben szintén nem lesz. Sőt, én jobban örülnék, ha nem fújnák fel ezt a "kit válasszak" dolgot, mert elsősorban nem ez tetszik a könyvben.