2009. augusztus 13., csütörtök

Részlet Taylor és Kristen EW interjújából

Az MTV leközölt az Entertainment Weekly-ben megjelenő New Moon interjúból egy kis részletet. Ha az egész felkerül a netre, mindenképpen le fogjuk fordítani.
Habár a New Moon-ban kevesebb Edward Cullen lesz – de köszönhetően Bella és Jacob szenvedélyes kapcsolatának a Twilight sorozatban – Robert Pattinson ezt nem bánta.
„Ez a három hónapos munka stresszmentes volt.” – mondta Robert az Entertainment Weekly közelgő címlapsztorijában. „Minden nyomás Taylor-on volt.”
Taylor Lautner, aki Jacob Black-et alakítja nagy nyomást érzett, hiszen le akarták cserélni, de ő nem adta fel.
„Teljesen érthető, hogy miért akartak meggyőződni arról, hogy ő a megfelelő.” – mondta Kristen Stewart - aki Bella Swant játssza - Taylor lenyűgöző átalakulásáról. „Nagyon fiatal volt, csak 16 éves. De tudtam, hogy megcsinálja. Csak azért mert éreztem benne. A szó szoros értelemben Jacob-ot látom benne.”
A New Moon rendezője hozzátette: „Úgy hiszem, Taylor igazán meg fogja lepni az embereket a film során. Az emberek látták a testét, és az egészet, ez sokkoló volt, mert nehéz elhinni valakiről hogy ennyire kidolgozott. De valójában nagyszerű munkát produkált. Csak nem egész nap edzett. És nagyon sokszor elolvasta a könyvet.”
Az interjúban Kristen elmondja, hogy szereti Taylor-t, és az ő kapcsolatukat ’ügyefogyottan aranyosként’ jellemezte, ami jól működik a képernyőn, ezzel Lautner is egyetért. „Létfontosságú volt,” – mondta Taylor. „Bella és Edward kapcsolata komoly, de Jacobé és Belláé nagyon laza. Néha felmerül egy kérdés 'Ez túllépi a barátságot?' És néha tényleg úgy tűnik.”
„De ők nagyon nyitottak egymással, és mindent elmesélhetnek a másiknak.” – folytatta Lautner. „Tehát ez nagyon fontos volt nekem és Kristen-nek, hogy azelőtt közel kerüljünk egymáshoz, mielőtt megcsináljuk (a filmet). Nem mintha szórakozni jártunk volna, mint például elmentünk volna egy vidámparkba vagy hasonló. Átmentünk egymáshoz, együtt lógtunk, elmentünk vacsorázni. Semmiségek – csak sok időt töltöttünk együtt."
A dolgok komollyá fordultak Stewart számára, míg a filmet forgatta, ugyanis meg kellett tapasztalnia az érzelmek intenzitását mikor Edward elhagyja Bellát. „A jelenet előtt, az autómban ültem - k…va sírás – annyira keservesen sírtam, mint mikor nem tudsz lélegezni, mert annyira megsemmisített és megfélemlített ez a jelenet. Mindenki azt mondta ’Képesnek kell lennie jobban kimutatni az érzelmeit ebben a filmben!’ Ez egy nagyon fontos momentum a könyvben, mikor elhagyja.” – eleveníti fel Kristen. „Azt gondoltam ’Most kell megcsinálnunk. Csak mondd, mit csináljak.'”

0 megjegyzés: