2009. augusztus 24., hétfő

A Twilight producere Wyck Godfrey a New Moonról, az Eclipse-ről és igen, a Breaking Dawn-ról

A Hitfix készített interjút a Twilight filmek egy producerével Wyck Godfrey-vel. A teljes interjút ide kattintva tudjátok elolvasni.
Mivel a New Moon-ban sok olyan dolog elindul, amit a későbbi filmekben – az Eclipse-ben és a Breaking Dawn-ban – látni fogunk, a válogatáson és a karakterek kinézetének eldöntésekor mennyire kell előre gondolkodnotok?
Ez érdekes. Gondolnod kell arra, hogy azok a szerepek, amik ebben a filmben kicsik, a jövőben nagyobbá válhatnak. Régebben és most is előfordul, hogy azt gondolom: „Ő remek lenne erre a filmre”, de aztán arra gondolok: „hogyan fog tovább fejlődni az Eclipse-re”. Így a válogatás egy nagy kérdés. Abban is biztosnak kell lenni, hogy a helyszín, amit most kiválasztasz, akkor is rendelkezésre fog állni, ha 4 hónap múlva jövünk vissza, de egy év múlva is újra megengedik, hogy használjuk. Szóval ez része a megbeszéléseknek. Az ügynökökkel, a színészekkel, az emberekkel, akik átengedik neked a házukat, hogy használd, mind tudatni kell, hogy ez nem egy egyszeri alkalom. Tudniuk kell, hogy ha megengedik nekünk, hogy a házukban forgassuk a filmet, akkor az a ház valószínűleg látogató hely lesz.

0 megjegyzés: