2009. augusztus 12., szerda

Kellan és Jackson az Eclipse-ről


Az MTV riportere Jackson Rathbone-t és Kellan Lutz-ot David Slade-ről és az Eclipse előkészületeiről kérdezte. (Vigyázat: néhány helyen spoiler-t tartalmaz.)

„Oh, ez izgalmas, ember.” – mondta Jackson. „Már mindenki találkozott vele (David Slade-del). Vancouver-ben edzünk és előkészülünk az összes akciójelenetre."

Rathbone egy polgárháborús katonát játszik, aki később vámpírrá változik, ő Jasper Hale. Jackson megerősítette, hogy az 1863-as átalakulás benne lesz az Eclipse-ban, mint visszatekintés. Ezért egy olyan edzésen kell részt vennie, amin a többieknek nem kell.

„Lovagló edzések.” – sóhajtott Kellan. „Féltékeny vagyok.”

„Igen, naponta két és fél órát töltök lovaglással és két és fél órát a harci edzéssel.” – fedte fel Jackson az Eclipse előkészületeiről. Sokkal jobban előtérbe fognak kerülni a Cullenek, mint az első két filmben.

„Eclipse-ben lesz egy nagy harc, így Jasper készít fel rá minket.” – mondta Kellan. Jasper múltja kulcsfontosságú, hiszen ő edzi a vámpírokat és a vérfarkasokat is harci technikákra az újszülött vámpírok ellen. „Mindegyikünk keresztül esik egy harci kiképzésen, és kaszkadőrkiképzésen is. Mindannyian edzőterembe járunk, szóval kell a kitartás.

Az észrevehetően nagyobb Lutz, akinek azelőtt minden vágya az volt, hogy akció hős lehessen, most nem tud várni, hogy Emmett-et teljes valójában megelevenítse. „Nem tudod igazán megcsinálni a jeleneteket, kivéve ha edzel, szóval ez kulcsfontosságú. Tudnod kell mit csinálsz, tudnod kell hogyan támadj, hogyan készülj fel a védekezésre.” – magyarázta Kellan. „Ehhez sok edzés kell, de nagyszerű lesz, mikor mindenki végez a felkészüléssel és leforgathatjuk ezeket a jeleneteket.”

„Igen.” nevetett Jackson. „A fekete monoklik és véres ajkak egyszer csak begyógyulnak.”

0 megjegyzés: