2009. augusztus 27., csütörtök

Mely jeleneteket várjuk a legjobban a New Moon, az Eclipse és a Breaking Dawn moziváltozatai esetén?

Az MTV összeállított egy 5-ös listát, hogy mely jeleneteket várják a legjobban a Twilight Saga rajongói a filmek során. Vigyázat: Spoilert tartalmaz.

5. Bella és Edward újratalálkozása Olaszországban
Egy majdnem teljesen Edward nélküli New Moon esetén a könyv végén az olvasók már epekedve várták Edward és Bella újraegyesülését. Melyről már az olaszországi forgatások idején képeket is kaptunk, na meg az új 2. trailerben is láttunk egy részletet.

4. Jacob szerelme
Szegény Jacob. Az Eclipse után úgy tűnt, hogy Jacob minden reménye elveszett, hogy megtalálja a szerelmet. Végülis a Breaking Dawn-ban Stephenie Meyer megajándékozta bevésődés élményével, mégpedig Bella és Edward kislányába, Renesmee-be vésődik bele.
Egy kis részlet a BD-ből:
„Minden kinyílt bennem, ahogy félig-vámpír, félig-ember gyermek apró porcelán arcára néztem. Minden szál, ami eddig az életemhez kötött, most azonnal szétszakadt, mintha elvágták volna egy köteg léggömb madzagját. Mintha minden, ami azzá tett, ami voltam – a szerelmem az emeleten fekvő halott lány iránt, a szeretetem apám iránt, a hűségem az új falkám iránt, a szeretetem a többi bátyám iránt, a gyűlöleten az ellenségeim iránt, az otthonom, a nevem, én magam – elvált volna tőlem- nyissz, nyissz , nyissz – és felszállt volna semmibe.”

3. A sziklaugrás
Mindenki nagy izgalommal várja Bella híres sziklaugrását, amihez Edward hangja utáni vágyakozás űzte. Az új trailerben ebből már egy kis részt láthattunk, mégpedig a vízben való küzdelméről. Chris Weitz elmondta, hogy félig valóságos felvételeket, félig pedig CG-is felvételeket használnak a film során. Mindenesetre sokkoló lesz látni, ahogy Bella leugrik (Nálam a sírás már előre borítékolható. – Barbi)

2. A sátor
Mit történik akkor mikor egy vámpír és egy vérfarkas számára is te vagy a világon a legfontosabb? Mindketten próbálnak megvédeni az újszülött vámpíroktól egy távoli tisztáson. De mivel tél van, ezért hogy ne fagy meg egy farkas mellé kell befeküdnöd egy hálózsákba, de közben a vámpír kedvesed olvas a vérfarkas piszkos gondolataiban. Ez mindenképpen egy jó kis dráma alapja.

1. Az esküvő
Talán a sorozat egyik leginkább várt jelenete Bella és Edward esküvője. Mindenki izgatottan várja, hogy milyen lesz Bella ruhája (néhány tervezőt már megkért az Instyle magazin tervezzék meg az menyasszonyi ruhát), illetva az esküvői díszítést, amit Alice álmodott meg. Azonkívül ez a pillanat lehetőséget ad arra, hogy lássuk Kstew-t és RPattz-ot – nem mint Bella és Edward – az oltár elé vonulni.

0 megjegyzés: