2009. augusztus 22., szombat

Gil Birmingham és Chaske Spencer interjú

A TwilightLexicon készített egy kis interjút Gil Birminghammal (Billy Black) és Chaske Spencerrel (Sam Uley).

Gil Birmingham interjú
Ezt a filmet hasonlítsuk össze az első filmmel. Mi volt a produkció általánossága?
Sokkal nagyobb. (Nevet) Erről mesélni fogok. De nem tudom. Ez egy jó kérdés. Miben volt más? Vancouver-ben lenni kicsit más. Tudod, a stáb olyan, mint egy család. Csak egy kis szünet volt, visszatérsz és megint együtt vagyunk. Szóval, csak fel kell venni azt a ritmust, ahol abbahagytuk.
Tudod, egy olyan nagyszerű helyszínt találtak, amit pontosan megegyezik a másikkal. (Megjegyzés: ez a helyszín Belláék háza volt.) Tudod, nem voltam ott túl sokat. Csak ezen a hétvégén érkeztem meg. Ez az első napom – itt voltam néhány héttel azalatt, mikor forgattunk ( a Black háznál felvet jelenetekre utal). Ma itt vagyok, de holnap már megyek. Tehát nem tudom, hogy olyan helyzetben lennék e, hogy azt tudjam mondani, hogy sok a különbség.

Az időjárás jobb?
Az időjárás szép. És az éttermek nagyszerűek.

Chaske Spencer interjú
Milyen volt a casting?
Ez egy hosszú eljárás volt Rene Haynes-szel. Több hónapig eltartott, de mikor a választás rám esett már két hét volt a forgatásig.

Olvastad a Twilight könyveket?
Az Eclipse-ig, és a New Moon a kedvencem. Először a könyvet olvastam és utána a forgatókönyvet.

Szóval milyen volt Chris Weitz-zel dolgozni?
Ő egy lezser, nyugodt rendező, és egy nagyszerű haver. És nagyon szórakoztató.

Eddig melyik a kedvenc jeleneted?
A kedvencem, ahol Bella konfrontálódik a falkával. „Ez eléggé hősies volt.”

Milyen volt a farkas falka együtt?
Mindannyian ugyanabban a szállodában laktunk, szóval mindig láttuk egymást. Együtt edzettünk és együtt lógtunk, kosárlabdáztunk. Tudtuk, hogy a vásznon úgy kell tűnünk, mintha testvérek lennénk, így megpróbáltunk a képernyőn kívül is sok időt együtt tölteni. Meggyőződtünk arról, hogy leülhetünk úgy enni mint egy család.

Mit csináltál, mikor nem forgattál?
Sokat vonatoztam és felfedeztem Vancouvert.

A szerep miben változtatott meg?
Eddig még semmiben.

Milyen a viszonyod a sajtóval és az újfajta hírnévvel?
Igazán nem tudtam, hogy mire számítsak, de ez szürreális. Ha túl sok a sajtós körülötted, felveszem a napszemüvegem és a kapucnimat, és úgy teszek mint Jason Bourne. És elosonok a naplementében.

Végeztél a Quileute emberekkel kapcsolatosan valamilyen kutatást? Tudsz mesélni nekünk egy kicsit a falka tetoválásáról?
Nem volt annyi időm kutatásra, mint szerettem volna, mert minden olyan gyorsan történt. Csak két hetem volt, de végeztem egy kis kutatást. A tetoválás egy kör két farkassal, ami a Quileute legendákon alapul.

0 megjegyzés: