2009. augusztus 8., szombat

Robsten összefoglaló


Az elmúlt napokban felpörögtek a dolgok Robert és Kristen háza táján LA-ben.
A Robsten hívőknek /mint én :) / ezek nagyon jó hírek, de még ezek a képek, beszámolók alapján sem lehetünk biztosak abban, hogy együtt vannak. Tudom, hogy sokak szerint elég idegesítő, hogy szegényeket folyamatosan összehozzák és ezzel foglalkoznak, de szerintem ezek mellett a dolgok mellet, már nem lehet szó nélkül elmenni. Én legalábbis nem tudok :) Szerintem mostmár tényként kezelhető, hogy valami van közöttük.
Tehát volt az a Porsche-s dolog Robbal, akkor azt írták, hogy épp Kristen-ék házától hajtott el, erre viszont semmi képi bizonyíték nincs. Utána következett az a fotó aug.5-én, ahol egy Bobby Long koncert után látták őket beülni egy taxiba, de ez a kép is csak hátulról örökítette meg őket, így megvan az esély arra, hogy lehet nem is ők voltak. Majd jött az újabb hír, Kristen csütörtök este elment Rob hotelébe a Chateau Marmont-ba, ahol Marcus Fosterrel hármasban valószínű beszélgettek és zenéltek, mert látták, hogy egy gitárt visznek be a szobájukba. Aztán hajnalban Marcus F. elhagyta a hotelt, Kristen-t pedig reggel sikerült lekapni egy paparazzinak. Majd aznap késő este Kristen és Rob elment Marcus show-jára a Hotel Cafe-ba, ahova Rob menedzsere és ügynöke is elkísérte őket. Viszont onnan állítólag már külön távoztak, Rob-ot az ügynöke vette fel.

Ezek után persze még mindig lehetséges, hogy csak nagyon szoros baráti kapcsolatot tartanak fent, na de akkor hol van Oregáno? Ja tudom már... Őt egy másik lánnyal látták együtt és kép is van róluk, de azon is csak beszélgetnek... Szóval még mindig marad a találgatás...
De tudjátok mit? Ahogy ezek ketten egymásra néznek, az mindent elárul.


Via LA Sighting

0 megjegyzés: