2009. augusztus 2., vasárnap

A szereplők tetoválásai

Láttunk már sok képet rajongói twilight-os tetoválásokról, azonban megfeledkezünk magukról a színészekről, ugyanis néhányuknak szintén van,bár azok nem Twilight jellegűek :)


Kezdjük a sort Nikki Reed-el, akinek a bal csuklóján van egy orosz felirat, ami állítólag a volt orosz pasijának a nevét takarja, egyébként tisztességet is jelent. Plusz van egy ismét két soros orosz szöveg a jobb oldalának az "oldalán" /nem tudom jobban körülírni, de a képen lehet látni/.



Mindenki kedvenc Charlie-járól, Billy Burke-ről kevesen tudják, hogy büszke apuka, lánya éppen a Twilight forgatása közben született meg, ennek örömére Billy magára varratta kislánya nevét is, ami nem éppen hétköznapi, Blusie LaRue. De ahogy szokás, egynél nem lehet megállni, így a jobb vállán is található egy fa-jellegű tetoválás, alatta pedig a "Lead me not" felirat, ami azt hiszem annyit tesz: ne irányíts.


Rachelle Lefevre /nekem mindig is ő marad az igazi Victoria/ is a bal csuklóján hordja az egyik költő, William Ernest Henley versének a címét, melynek címe: Invictus, ami latinul verhetetlent,legyőzhetetlent jelent. Magyarra is lefordították és mivel nem túl hosszú, szerintem érdemes elolvasni:
"Kint az éjszaka leplébe burkolva, mely fekete, mint a sír, bármilyen Istenek is vigyázzák legyőzhetetlen lelkemet, megköszönöm nekik. Az események kegyetlen hullámverésébe keveredve az arcizmom sem rezdült, nem sírtam fel hangosan. A véletlen husángjaitól véres a fejem, de meg nem hunyászkodom. A harag és a könny díszletei mögött átdereng az árnyak ködös foltja. A harag és könny birodalmában derengő árnyak iszonyata az ópium. Az évek fenyegető vonulása, a vágyak és a kényszerek szorítása sem gyengített el. Nem számít mennyire keskeny a kapu, hogy milyen súlyos büntetésekkel van teleróva végzetem pergamenje, én vagyok a Sorsom Ura, Lelkem Kapitánya."


Cam Gigandet "James" szintén a jobb vállára tetováltatott még 16 éves korában egy sárkányt, amit aztán később még bővített is pár mintával, de most annyira nincs megelégedve vele, hogy inkább leszedeti magáról. Viszont amit még biztosan láthatunk rajta az a "Godspeed" felirat szintén egy kisebb mintával a bal csípőcsontjánál.



És végül de nem utolsó sorban, Jackson Rathbone is két tetoválás tulajdonosa. Az egyiket nemrégen csináltatt a jobb vállára /állítólag egy I love you Mom felirat/, amiről sajnos közeli képem nincs, csak egy olyan amikor éppen készülőfélben volt a mű. A másik pedig a a bal csípőcsontjánál található, "I'm lost" vagyis elveszett felirat, aminek az a története, hogy az iskolában 6 fiúval bandázott együtt, és a tanárok csak úgy hívták őket, hogy "Lost boys" és ez a fiúknak annyira megtetszett, hogy mindannyian magukra tetováltatták. Azóta már csak 5-en vannak, mert az egyik fiú tragikus hirtelenséggel meghalt rákban.

0 megjegyzés: