2009. augusztus 30., vasárnap

Eclipse forgatási hírek #4

- Mint tudjátok Pénteken forgatták le a Forks-i középiskola érettségi bizonyítványosztását. De előző nap, tehát Csütörtökön egy olyan jelenetet forgattak, mikor Bella és középiskolai barátai az érettségi izgalmairól beszélgetnek. Másnap délután forgatták a bizonyítványosztást, ahol is Jessica beszédet tartott.
- A Lainey Gossip jóvoltából megnézhetitek Jessicát, Mike-ot, Angelát és Eric-et az érettségis szerelésükben. Valamint még Jasper-ről is készült néhány kép, és nekem ebből az jön le hogy ő is ott lesz a bizonyítványosztáson, de csak mint meghívott. Egyébként a kalap alatt valami szörnyű az a frizura, az a szín.
- Még a hét elején megérkezett Sabrina Frank Vancouver-be, tudjátok az a színésznő, aki megnyerte a német "Mission Hollywood" című valóságshow-t. Melynek egyik nyereménye az volt, hogy szerepelhet majd az Eclipse-ben. Ki is derült, hogy kit fog eljátsza: nem mást, mint Rosalie barátnőjét, Verát.
Egy park-jelenetet forgattak le együtt az 1933-beli Rochester környékén. A jelenet lényege, hogy Royce bámulja Verát, de közben elfeledkezik róla hogy Rosalie mellette van. Később Rosalie (még emberként) és Vera jelenetet vettek fel, melyben már Vera kisbabája is szerepel.
A Lainey-s link alatt nézhettek meg a repülőtéren készült képeket Sabrináról. Jack Huston pedig már el is hagyta Couve-ot, ugyanezalatt a link alatt szintén van róla pár kép.
- David Slade mostanában igen szorgalmasan irkál a Twittere, most egy képet küldött Taylorról, a Team Jacobosok legnagyobb örömére. Ezt még akkor készítette, mikor a kamerákat, és a fényeket állították be. Köszi David! :)
- Érdekességképpen még két képet is küldött: egy fűkalászszerűség {nem értek a növényekhez :)} fotózott le La Push környékén.A képért kattints ide.
Illetve egy olyan képet is megosztott velünk, ami egy kicsi bepillantást enged a forgatásba. Ugyanis lefotózta a 'Sound Boots'-okat, ez úgy néz ki hogy a cipőjükre ráhúztak egy fekete nylon (?) zsákot, ugyanis mikor zajos terepre mennek (értem ezalatt a köves utakat) akkor ez valamelyest visszafolytja a hangokat. David is írta, hogy nagyon divatosak a csizmáik, amivel egyet is értek.  Itt a kép.

0 megjegyzés: