2009. augusztus 19., szerda

A muffin jelenet

Az MTV Kiowa Gordon-t kérdezte a kedvenc New Moon-os jelenetéről, amit szeretett forgatni. És Taylor reakcióját ezen jelenetre.
„Csak úgy nevezem a Muffin jelenet.” – fedte fel Kiowa, aki Jacob Black barátját, Embry Call-t alakítja a New Moon-ban. „Mindannyian Emilyék házában gyűltünk össze – ő Sam barátnője, az Alfa mennyasszonya – csak összeültünk muffin-t enni és dolgokról beszélgettünk.”
Akik olvasták Stephenie Meyer könyveit, azok tudják hogy ezen jelenetekben nagyszámú humoros és drámai lehetőségek rejlik. A Saga egy pontjánál tudjuk meg, hogy Sam bevésődött Emily-be – aki a középiskolai szerelmének, Leah Clearwater-nek másodunokatestvére – Sam elhagyta Leah-t. Ez a jelenet a La Push-i rezervátumban játszódik, mely során a Quileute karakterek egymással való összefonódása is kiderül a bőséges reggeli közben. De miért pont muffinok?
„Szeretjük a muffinokat.” – mondta Kiowa.
„Muffin jelenet?” Taylor Lautner vigyorgott, mikor elmondtam neki Kiowa kommentárját. „Nekem nem volt meg az az örömöm, hogy élvezzem a muffinokat.”
„Mikor ették a furcsa kis muffinokat, én hátul álltam.” – mondta Lautner a jelenetről, hiszen Jacobot nem villanyozta fel ez az egész bevésődés/átváltoztam farkassá dráma. „Szóval csak néztem, ahogy eszik a muffinokat.”
A 17 éves Taylor szerint a New Moon hangulata nagy részében rosszkedvű, levert, amire egy jóízű sütemény sem gyógyír. „Jacob egy kicsit dühös. Dühös sok különböző ok miatt ebben a filmben.” – magyarázta Lautner. „Talán azért, mert átváltozott vérfarkassá. És egy kicsit zsémbes abban a pillanatban. Szóval csak nézem, ahogy eszik a muffinokat.”
És az élénk/heves Taylor? Ez sokkoló lehet azoknak a szívós rajongóknak, akik ismerik és szeretik a színészt, mint egy boldog srác. De Taylor szerint be tudja kapcsolni a játékos arcát is, ha szükséges.
„Oh.” – ígérte egy komisz vigyorral. „Be tudom kapcsolni és ki is.”

0 megjegyzés: