2009. augusztus 12., szerda

Taylor bemutatja a farkas falkát


„Elege van mindenből ebben a filmben.” nevetett Taylor, aki a vasárnapi Teen Choice Awardson nyilatkozott az MTV-nek. „Dühös sok különböző ok miatt.”
Taylor mesélt nekünk Jacob Quileute barátairól is: „Sam Uley vezeti a falkát. Őt követjük. Ő az Alfa. Jared és Paul – Jared egy vicces fickó, egy igazi mókamester – Bronson Pelletier aki játssza Jaredet a való életben is ilyen, szóval jól oldotta meg. Paul forrófejű. Bellát nem kedveli, ezért cafatokra tépem. És ott van Kiowa, aki Embry-t alakítja – ő a legjobb barátom.”
Miközben Taylor Jacob barátairól mesélt, elárult egy jelenetet a New Moon-ból, ami a kedvencei közé tartozik, és ami Stephenie Meyer regényében nincs benne. Ez a jelenet Quil Ateara karakteréhez kapcsolódik és az ő modoráról a lányokkal – vagy annak hiányáról.
„Szerettem ezeket a jeleneteket Embry-vel és Quil-lel.” mondta Taylor. „Tyson Housman alakította Quil-t, ő eléggé szórakoztató karakter.”
„Én és Bella – elnézést Bella és én – a motorokat javítjuk, mikor Quil és Embry bejönnek. Quil megnézi magának Bellát (próbálja feltűnés nélkül csinálni), majd azt mondja ’Hé, Quil vagyok. Quil Ateara.’ Ez egy igazán vicces jelenet, és ez a kettő nagyszerű volt benne."

0 megjegyzés: