2009. augusztus 26., szerda

Sokmindenki sokfelé


Újabb napok teltek el az Eclipse forgatásából. Semmi Rob, Kris, Taylor hírrel nem szolgálhatok per pillanat, de a többiekről van egy csomó kép és info szóval most nem hanyagolunk mi sem senkit :)
Jackson és Kellan visszatért Vancouverbe hétfő környékén és Kellan kedden már megint futni ment. Én nem tudom, hova edz ilyen sokat, amúgy is nagyon jó kondiban volt, de ez a csávó egyre csak nagyobb lesz... Ami nekünk nem gond, amíg van min legeltetnünk a szemünket khmmmm....
Ashley-t és Xavier-t forgatásra menet szúrták ki, mostanában sokat lógnak együtt, ami szerintem tök jó, tekintve, hogy Xavier eddig főleg Bryce-al lógott...Ha már Bryce...akkor edzőterem. Nagyon gyúr a keményebb részekre, de /most nagyon szemét leszek, tudom, vascső.../ azt a segget az elkövetkezendő egy,másfél hónapban az életbe nem tudja ledolgozni. A paróka meg olyan sz...ul áll rajta, hogy arra szót vesztegetni is kár. Kedves Rachelle-ünk ma forgat utoljára Rómában aztán irány haza, üzente a twitteren. Nikki és Liz viszont szinte össze vannak nőve. Gyakorolják az anya-lánya szerepet???
Közben az "embereket" alakító színészek is megérkeztek Vancouver-be és van aki már javában forgat az iskolában éppen ma, szóval nagyon reméljük lesznek képek, amiken esetleg Rob és Kris is rajta lesz.
Anna,Christian,Justin,Mike a reptéren
Nikki és Liz kószálnak
Ashley és Xavier munkába menet
Kellan edzés
Bryce edzés
Jackson reptér & Kellan reptér

0 megjegyzés: