2009. augusztus 26., szerda

MTV interjú Kristen Stewarttal és Taylor Lautnerrel

MTV: Kristen, véleményed szerint a Bella és Jacob kapcsolata a New Moonban más, mint a Twilightban Belláé és Edwardé?
Kristen: Ezek különböző kapcsolatok; teljesen rendkívüliek.

MTV: Úgy tűnik, hogy sokkal vidámabb.
Kristen: Igen, pontosan. Lazábbak; jól érzik magukat egymás társaságában. Edward és Bella mindig annyira furcsák, tudod?
Taylor: Mindig annyira feszült és merev.
Kristen: Csak ő (Jacob) tudja kihozni ebből a mély gödörből. Szó szerint meghalna; nem enne és hasonlók. Jacob az egyetlen, aki megmenti ettől.

MTV: Melyik az a legfontosabb dolog, amiatt türelmetlenül várjuk, hogy a New Moon Novemberben a mozikba kerüljön?
Taylor: Azt hiszem a legfontosabb dolog, az mikor egy időre eltűnök, és (Bella) elkezd megint depresszióba süllyedni. Depressziós lesz – így nevezik ezt? – mikor elmegyek.
Kristen: Oh, istenem, igen.
Taylor: Aztán visszatér, és felfedezi, hogy vérfarkas lehettem, szóval ez egy nagy dolog. Igen, átváltozom egy-két alkalommal farkassá, ami döbbenetes.

MTV: Mik voltak a kaszkadőrmunkák ezeknél a jeleneteknél?
Taylor: Nos, Jacob valójában a levegőben alakul át. Tehát sikerült ezeket a kaszkadőrmutatványokat megcsinálnom, amik nagyon királyak voltak. Futottam és rákapcsoltak drótokra, felugrottam a levegőbe majd zökkenve megállítottak, és egy kis ideig a levegőben lógtam. Ez az amit a trailerben is láthattál. Nagyon szórakoztató volt. Sok király kaszkadőrmunkát megcsinálhattam.
Kristen: Aranyos, kis borzas farkas.

MTV: Nagyon ölelnivaló. Meséljetek nekünk arról a jelenetről, amit Stephenie Meyer könyvében vagy Melissa Rosenberg-féle forgatókönyvében olvastál és azt mondtad „Ember, ezt kemény lesz véghezvinni” és mesélj arról hogy voltál képes megcsinálni.
Kristen: A New Moon legyengít. Azt hiszem, ez az egyetlen rész a sorozatban, ami megfélemlít – jó értelemben. Ez a legjobb érzés, hogy elkezdődjön egy film. De valószínűleg a kedvenc sorom az a könyvben, mikor Jacobnak azt mondom: „Ez ő, mindig is ő lesz!” És azt kellett mondanom, igen megölt, megölt.

MTV: Nehéz volt ez a forgatási nap?
Kristen: Igen, minden ami a filmünkben van, ez felfokozottabb verziója a valóságnak. Nem csak szakítás - ők szakítanak és ez szó szoros értelemben megöl téged. Ez nem olyan mikor azt mondod „Oh, igazán depressziós vagyok és sírok.” Mindenről azt hiszik, hogy ennek egy meseverziója. Tehát egy nehéz időszakom volt, hogy kigondoljam „Eleget teszek? Úgy néz ki, mintha mindjárt meghalok?”.

MTV: Igen, nehéz a világ legdrámaibb személyének lenni, anélkül hogy ne legyél őszinte. És Taylor?
Taylor: A New Moon nagyon bonyolult. Sok fájdalom van benne. Edward elmegy az elején, Bella depresszióba süllyed, jövök és megpróbálom kirángatni belőle. Azután átmegyek a saját problémáimon, aztán elhagy engem.

MTV: Melyik volt a kedvenc jeleneted?
Taylor: A kedvencem az volt – úgy hívjuk, hogy szakításjelenet – mikor meglát félmeztelenül és levágott hajjal, minden más mint először. El kellett mondanom neki, hogy többé nem lehetünk barátok.
Kristen: Megpróbál velem szakítani – de ez nem működött.

0 megjegyzés: