2011. április 25., hétfő

Breaking Dawn forgatás a Virgin-szigeteken

Őszinte leszek, nem bántam volna, ha a Virgin-szigeteki Breaking Dawn (újra)forgatást megússzuk képek nélkül. Sajnos nem így lett, rengeteg felvételt sikerült készíteniük a lesifotósoknak. A tovább mögé raktam a képeket, így is megvédve azokat, akik nem igazán akarnak már többet látni a készülő filmekből. Sok lesz lassan már a jóból. :/
via FiercebitchStew Lj

22 megjegyzés:

hogy nem esik le Kristenről az a bikini felső..:|

Drága Barbi! Én akkor is hálás vagyok, hogy kitetted a képeket :D Egy nagy puszi jár érte :) Ez szép húsvéti ajándék tőled, a köszönöm szépen!

Hát, szerintem sokkal többet nem láttunk meg, mint ami eddig is volt. Jó, talán éjszakai vízpartos kép nem volt, de engem túl nagy meglepetés nem ért. Vagy csak túl jó a képzelőerőm :) És igen, a köszönet jár!

Szerintem se láttuk sokkal többet...maximum több félmeztelen kép lett Rob-ról..ami egyáltalán nem baj..:-)))

Nem hinném, h ez a néhány kép sok a jóból, hiszen semmi extra nincs rajtuk.

Nem hiszem, hogy óriási hibát követtem volna el azzal, hogy a tovább mögé raktam a képeket. Ezzel a megoldással alternatív lehetőségeket kínáltam fel azoknak, akik nem akarnak "bűnözni" (mert igen, ők is sokan vannak, rájuk is tekintettel kell lennünk!!). Egy kattintásba pedig azok nem halnak bele, akik látni is akarnak valamit, sztem...
Az meg, hogy kinek mennyi a sok, szubjektív, nekünk ez már az, másnak nem, de azért több száz képre (mindent egybevéve)nem azt mondanám, hogy "hű, hát ez semmi".

Egyébként jobban örülnénk ha ezeken túl, a képekhez szólnátok hozzá, mit tudom én, pl hogy Kris-szen miért pont zöld bikini van? (Lehet, hogy sokaknak evidens, de lehet h másoknak nem.)És ehhez hasonlóak, nem pedig azon lovagolni, hogy kinek mennyi kép a sok.

Juj ez elmaradt, a névteleneknek a válaszok:
1. biztos ügyesen odaaplikálták a testére :D
2. Szívesen! :)

Például engem érdekelne, hogy azért zöld szerintetek a bikini, mert majd ki akarják "szedni"?? Felmerült bennem ez, de valahogy hülyeségnek tűnik.
Meg mi Edward-on ez a búbár szerkó? Vagy ez nem (csak) az első este, amikor Hold-fürdőznek, hanem az, amikor búvárkodás a "hárító" program?
De a bikini felső fennmaradását én sem értem. És ha már odaaplikálták, akkor miért nem vágták le a madzagokat? :) De mondjuk tény, hogy megmagyarázza miért áll olyan furcsa szögben járás közben :)
Durva az a kép, amikor Kristen kb megint a fényképező felé néz telibe!
Vicces lesz, mert mint a New Moon-nál ott volt a kordon, ami a "látogatók" ellen szolgált, most lehet majd ott lesz a felvételen a fényfolt, ami a paparazzo vakuját képviseli :S

Kré igen, nagy valószínűséggel azért zöld, hogy leCGI-ozzák (ez de csúnya szó :D) róla a cuccot - legalábbis mindenki erre tud csak gondolni - bár kétlem, hogy Kris habtestből sokat látnánk majd a filmben. A madzagot én sem értem, se a búvárgatya-cipő kombót..

Gyerekek, szerintem Robon egyszerűen azért van búvárruha, mert Karib-tenger ide vagy oda, ő bizony fázik és deréktól lefelé úgysem látszik semmi :-)
Remélem Kristen fürdőfelsőjét nem CGI-vel akarják "levenni", értelmetlen lenne, ennél többnek nem kellene látszódnia. Amúgy meg az On the road-ban nem okozott neki túl nagy problémát a felső nélküli forgatás :-)

Barbi!
Részemről nem kritikaként fogalmaztam meg, hogy nem volt a képeken sok újdonság, inkább csak tényként. Teljesen rendben van az alternatíva felkínálása is részetekről, maximálisan egyetértek vele egyébiránt.
A zöld bikini tök egyértelmű: ilyen giccses darabot csak Alice pakolhatott Bellának ;) Azon viszont nem filóztam, kell-e egy vámpírfiúnak búvárszerkó, nekem természetes volt, hogy rajta van :-D

Ancsi! Nem sértődtem meg a dolgon, csak szar pillanatomban találtak meg a kommentjeitek és kissé túlmagyaráztam magamnak a dolgot. Viszont tudod/tudjátok, hogy próbáljuk úgy csinálni a dolgokat h mindenkinek valahol jó legyen, minden szempontot figyelembevéve.
Már így is túlmisztifikáltuk ezt a dolgot, szóval térjünk vissza a zöld bikini és búvárhacuka témájára. :D

Sziszi lehet h igazad van, nem hiába, a nőknek nagyobb a tűrőképességük. ;) Egyébként én is azon gondolkodtam h ha az OTR-ben ledobta amit le kell, akkor itt miért nem. Aztán arra jutottam, hogy azért más lehet ennél jóval kevesebb stábtag előtt pucérkodni, mint - ahogy látszik is - tizenx, huszonx vadidegen, főleg pasi előtt. Ja és még azt nem is számoltam bele, hogy jó esély van arra, hogy néhány pap lefotóz, amint félpucéran flangálok kismillió ember előtt.

Barbi! Jól van akkor, mert eszem ágában sem volt megbántani senkit :)

A CGI témán meg a zöld bikinin agyalok én is, nekem az az indok jutott eszembe, hogy már korábban felvették a szexjeleneteket, és azt se valószínű, hogy bikiniben :), akkor itt miért lenne para. Nekem is csak a paparazzik jutottak eszembe indokként. De majd a filmben megkapjuk a válaszokat! Viszont a hangulata meg tetszik a képeknek!! Ja, és stílusos a helyszín neve ;)

Alatok az uj kepek!!! Kosz csajszik... Naon brim az oldalatokat es nagyon Jo munkat vegeztek. Szal holnap en is a Miami repteren leszek..... Molten allay lenne latni egy vampirt :)

Azt hiszem mindannyian ugyanazokat a köröket járjuk végig az agyunkban: miért van bikini, ami zöld, ma már korábban is akadtak meztelen / félmeztelen jelenetek (hivatalos képet is kaptunk róla) az OTR-ról nem is beszélve :) Tuti csak a papok miatt lehet, mert nem kizárt, hogy kiszúrták.
Aztán bennem is felmerült a Rob fázik dolog, de akkor komolyan mondom Kristen egy hős! :) Bár mikor megy befelé ökölben van a keze :)

Ancsi nekem, ami rögtön nagyon tetszett az a megvilágított víz színe, ahol nagyon zöld!! Az nagyon-nagyon tetszett :)

Meg az jutott még eszembe, lehet, amikor vettek föl szigetes jeleneteket, akkor voltak valami medencében is nem? (Vagy én olvastam valamit állatira félre??) És azokat veszik újra, mert mégis csak más a tengerben!

Sziasztok! És arra nm gondoltatok, hogy Rob miatt van rajta a fürdőruha, hiszen Rob maga mondja, hogy utálja ha egy nő hivalkodik a testével, és mivel együtt vannak, szerintem nem akarta Kristen, hogy gond legyen abból, ha levetkőzik.

Látom ezen a helyen sem lehet semmit mondani, ami nem egyezik a működtető gondolatmeneteivel.

Rob miatt fürdőruha?...mi van?...Rob már számtalanszor láthatta Kristent ruha nélkül:)))

Sziasztok! Szerintem is nagyon jó az oldal! :) Nagyon örülök a képeknek fantasztikusak! Alig várom hogy meg jelenjen a BD!

A zöld bikinit én sem vágom, de szerintem jobb nem rágódni rajta a filmben több mint valószínű hogy kiderül! ;D

Hogy Robon miért van búvár ruha az szintén rejtély számomra is! Lehetséges hogy nem akart megfázni? o.O De akkor Kristen? :O

Nem számít! Még egyszer köszi a képeket! :D♥♥♥

Kedves anda! Az van,hogy mivel nem szereti Rob, ha valaki mutogatja magát meg hasonlók, ezért szerintem Kristen nem akarta, hogy a pasija ideges legyen, hogy ő meztelenkedik. Ennyi az egész :) Tudom hogy sokszor látta meztelenül :) És reméljük fogja is még sokszor :)))

Mivel 14 év a korhatára a filmnek, egyébként sem meztelenkedne Kristen...bár ezt a rendező dönti el és nem Rob.