2010. január 27., szerda

Újabb outtakek a közös Entertainment Weekly fotósorozatból

A Rob rajongók örülhetnek, a Tay és Kris fanok már kevésbé. Értem én, hogy Rob lenne a húzónév meg minden, de mi is itt vagyunk. Mindegy, amúgy se vagyunk nagyon oda ezért a sorozatért. Még mindig hihetetlen snassz és ötlettelen. Erre még kettő Rob és plusz képek itt és itt is.

7 megjegyzés:

Már bocsi de nem kéne nektek pártatlan maradni a cikkek írásánal..???Szerintem ez nagyon gáz így hogy ilyenek írtok:hogy Rob lenne a húzónév..de mi is itt vagyunk"!Szerintem sok Rob fan itt is...akkor érdekes módon nem írtok hozzáfűzni valót mikor mondjuk Taylor fotósorozat van..na mindegy..ez nem tetszett!

Nem hiszem, hogy pártatlannak kéne maradnunk, nekünk is lehetnek kedvenceink. Azért írtam, h a Rob rajongók örülhetnek, mert ebből a sorozatból a kiadott képek 80%-án ő van. A másik két színész rajongóit meg elhanyagolják. Ennyi. Nem azt írtam, hogy nem szeretjük Rob-ot. Persze, hogy szeretjük. Csak nem ő van az első helyen. Én se fogom letámadni a Rob fanokat, hogy nem szeretik Kristen-t vagy Taylor-t.

Szerintem sem kell pártatlannak lenni,hisz a kedves oldal szerkesztők is megmondhatják ki a kedvenc,ki kevésbé.Nincs evvel semmi baj sztem :)
Külöben is ezen az oldalon a Taylor,Kristen,Rob... rajongók mind találnak kedvencükről frisset mindig szóval semmi ok a panaszra..:))
Én is Rob rajongó vagyok,de Én inkább ujjongok,hogy láthatok Róla megint képeket :)
Köszönöm Lánykák.Egyébként Nekem tetszenek ezek a képek:) Nagyon elfogult lennék? :D

köszi Kaludia :) és nem, nem vagy elfogult :)

Jesszus! Pártatlannak maradni? Az az újságírás halála... Én személy szerint pont azért szeretem ezt az oldalt, mert nem olyan, mint az MTI. Remélem ilyen is marad! Hajrá lányok! :)

A, a számból vetted ki a szót! :)

Hűha, pártatlanság a téma?:) Nekem sincs bajom, ha kiírjátok a véleményetek. Ez a Ti oldalatok:) Ha azt írjátok ki nagy piros betűkkel, hogy utálunk Rob, abba sem szólhat bele elvben senki, mivel a Tiétek az oldal:) Max utálnak miatta...de ha bántjátok Peter-t nem jövök többet:D:D:D:D:D:D

Nekem egyébként tetszenek a képek. Amikor Rob felugrik az a legjobb:)