2009. október 11., vasárnap

Kristen Stewart - Joy 2008

Még szeptemberben a mexikói Joy magazin meginterjúvolta Kristen Stewart-ot. Megtisztelte a novemberi példányt egy nagyon hosszú cikkel, aminek a címe „Egy csillag születik.” Elmondható, hogy a riporterek nagy Alkonyat rajongók És főleg Kristen Stewart rajongók, szóval ez egy nagyon jó interjú.

Milyen volt a szereplőválogatás folyamata?
Éppen máshol voltam, az Adventureland-et forgattam Pittsburgh-ben. Vicces mennyire nem tudtam a könyvről semmit, mielőtt felajánlották a szerepet. Nekem az Alkonyat csak egy másik forgatókönyv volt, amit kézhez kaptam. Meghallgatáson voltam anélkül, hogy tudtam volna, hogy ez egy nagyon kívánt szerep.

Mi mondatta azt veled, hogy ’El kell ezt a szerepet játszanom’ miután elolvastad a könyvet?
Két kedvenc jelenetem van, de az egyetlen ami igazán kiemelkedik számomra az az, amikor Edward felfedi magát Bellának a réten a napfényben. Ez az amikor Bella átveszi az irányítást minden felett. Tovább olvasom

3 megjegyzés:

Köszi, Niki:)

Azt hiszem megnézem ezt a Into the Wild c. filmet. Látta már valaki?

Én belenéztem Kris miatt, de nem igazán tetszett. Keveset szerepel benne és ez a fajta film nem az én világom... De hallhatjuk Kris-t énekelni :)

Hát, én is max Kristen miatt nézném meg. Majd kiderül. Az biztos, hogy belenézek. Ha nagyon nem tetszik, úgysem nézem végig.