2010. október 17., vasárnap

Vörösszőnyeg és a Show: 2010 Scream Awards

Lezajlott a 2010-es Scream Awards felvétele tegnap este, melyen a Twilight cast-ot Kristen Stewart (képek), Nikki Reed (képek) és az Ashley-t váltó Jackson Rathbone (képek) képviselte. Eddig úgy tűnik hogy csak két kategóriában győztünk: Kristen megnyerte a Legjobb Fantasy Színésznőnek járó díjat, a Legjobb Fantasy Mozifilm pedig az Eclipse lett. A Legjobb Fantasy Színész kategóriájában állítólag nem hirdetek győztest, így arra van még esély hogy Taylor vagy Rob elhozza a díjat. Magát a díjátadót pedig kedden adják le a FOX-on.
Update: a TheDailyNews.com értesülései szerint Robert nyerte a Legjobb Fantasy Színész díját, míg Xavier a Breakout Performance kategóriában kerekedett felül a többieken. Mégsem Xavier nyerte a díjat, hanem Tom Hardy. via KSFan,  IFH, NRC

2 megjegyzés:

Kristen csuklójáról hiányzik a fekete Robstenes karkötő... Túl piszkos lett, és már ki kellett mosni, vagy nem ment a ruhához????

Nagyon tetszik a csajok ruhája. :) Olyan szépek mint a ketten :) Jackson mosolya pedig beragyogja azt hiszem a napomat! Rájöttem :\ Ez a smile Jackson smile-ja :)
Kedvenc képeim mégis a vonulós, lobogó hajú Kristen-es!! Meg az arc, amit akkor vág :D És újra barna :D